Hölkkä® Treeniliivi

Tavoitteenamme oli kehittää helppokäyttöinen ja tehokas liikuntaväline, jolla jokainen aktiivinen ihminen voi ulkoillessaan lisätä ylävartalonsa liikkuvuutta, kehittää lihas- ja aerobista kuntoaan ja hoitaa niska-hartiaseutuaan.

Olemme suomalainen liikuntavälineitä ja -palveluita tuottava yritys, jonka koti sijaitsee Pirkanmaalla, Lempäälässä. Tuotamme vastuullisesti hyvinvointia ja terveyttä edistäviä kuntoilutuotteita ja liikuntapalveluita ulkoliikuntaa harrastaville, aktiivisille, elämästä nauttiville ihmisille. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa laadukkaista ja käyttötarkoitukseen parahiten soveltuvista materiaaleista, jotka takaavat miellyttävän käytettävyyden ja kestävät aktiivista harrastamista ympäri vuoden. Liikuntapalveluina tarjoamamme treeniohjelmat pohjautuvat tutkittuun tietoon ja ammattilaisten kokemukseen.

Suomalaista laatua

Treeniliivit valmistetaan Forssassa Teema Line Oy:n tehtaalla. Teema Line Oy on suomalainen ampumaurheiluvaatteiden suunnittelija ja valmistaja, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti Kurt Thune -tuotemerkillä valmistamistaan korkealaatuisista ammuntatakeista ja -housuista.

Hölkkä®️ Treeniliivillä  jokainen ulkoilusta nauttiva, kävelyä tai juoksua kuntoilumuotona harrastava aktiivinen ihminen voi parantaa ryhtiään, lisätä ylävartalonsa liikkuvuutta ja kehittää lihas- ja aerobista kuntoaan. Omasta ja käyttäjien kokemuksesta tiedän, että Treeniliivi toimii myös erinomaisesti ylävartalon tuki- ja liikuntaelinvaivoja ennaltaehkäisevänä ja kuntouttavana välineenä. Tiina Siren, CEO

Valikko