HÖLKKÄ

Hölkkä on suomalainen liikuntavälineitä ja -palveluita tuottava yritys, jonka koti sijaitsee Pirkanmaalla, Lempäälässä. Tavoitteenamme on luoda vastuullisesti hyvinvointia ja terveyttä edistäviä kuntoilutuotteita ja liikuntapalveluita ulkoliikuntaa harrastaville, aktiivisille, elämästä nauttiville ihmisille. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa laadukkaista ja käyttötarkoitukseen parahiten soveltuvista materiaaleista, jotka takaavat miellyttävän käytettävyyden ja kestävät aktiivista harrastamista ympäri vuoden. Liikuntapalveluina tarjoamamme treenikonseptit pohjautuvat tutkittuun tietoon ja ammattilaisten kokemukseen.

Näin syntyi Hölkkä-liivi

Olkapääni oli kipeytynyt päätetyöskentelystä, eikä erikseen tehtävälle kuminauhajumpalle tahtonut löytyä aikaa tai motivaatiota. Lenkkeillessä syntyi ajatus ylävartaloa aktivoivasta liivistä ja vastuskuminauhoista, jotka antaisivat vastuksen käsien liikkeisiin lenkkeilyn aikana. Pyörittelin ideaa ja kehitin ylävartalon lihaksia aktivoivan liivin. Keksintö palveli aluksi omia tarpeita ja olkapään kuntouduttua kehittyi sittemmin liikeideaksi.

Sain rinnalleni ystäväni Eveliina Oinaan, ja yhdessä paneuduimme uutterasti tuotekehittelyyn: teimme useita prototyyppejä, testasimme erilaisia vastustasoja. Pitkän tuotekehityksen ja testauksen tuloksena syntyi valmis tuote Hölkkä-liivi.

Omasta ja käyttäjien kokemuksesta tiedämme, että Hölkkä-liivi toimii juuri niin kuin toivoimme. Ylävartalon tuki- ja liikuntaelinvaivoja ennaltaehkäisevän ja kuntouttavan ominaisuuden lisäksi onnistuimme luomaan tuotteen, jolla jokainen ulkoilusta nauttiva, kävelyä tai juoksua kuntoilumuotona harrastava aktiivinen ihminen voi  parantaa ryhtiään, lisätä ylävartalonsa liikkuvuutta ja kehittää lihas- ja aerobista kuntoaan. – Tiina Siren

Yhteistyökumppanit:

Valikko