HÖLKKÄ

Hölkkä on suomalainen kuntoilutuotemerkki, jonka koti sijaitsee Pirkanmaalla, Lempäälässä. Tavoitteenamme on luoda vastuullisesti hyvinvointia ja terveyttä edistäviä kuntoilutuotteita ulkoliikuntaa harrastaville, aktiivisille, elämästä nauttiville ihmisille. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa laadukkaista ja käyttötarkoitukseen parahiten soveltuvista materiaaleista, jotka takaavat miellyttävän käytettävyyden ja kestävät aktiivista harrastamista ympäri vuoden.

Näin syntyi Hölkkä-liivi

Olkapääni oli kipeytynyt päätetyöskentelystä, eikä erikseen tehtävälle kuminauhajumpalle tahtonut löytyä aikaa eikä motivaatiota. Sauvakävely koiran kanssa tuntui myös hankalalta. Hölkkäillessä syntyi ajatus ylävartaloa aktivoivasta liivistä ja vastuskuminauhoista, jotka antaisivat vastuksen käsien liikkeisiin lenkkeilyn aikana. Pyörittelin ideaa ja kehitin ylävartaloa aktivoivan liivin. Keksintö palveli aluksi omia tarpeita ja olkapään kuntouduttua kehittyi sittemmin liikeideaksi.

Sain rinnalleni ystäväni Eveliina Oinaan, ja yhdessä paneuduimme uutterasti tuotekehittelyyn: teimme useita prototyyppejä, testasimme erilaisia vastustasoja. Pitkän tuotekehityksen ja testauksen tuloksena syntyi valmis tuote Hölkkä-liivi.

Omasta ja käyttäjien kokemuksesta tiedämme, että Hölkkä-liivi toimii juuri niin kuin toivoimme. Kuntouttavan ominaisuuden lisäksi onnistuimme luomaan tuotteen, jolla jokainen ulkoilusta nauttiva, kävelyä tai juoksua kuntoilumuotona harrastava aktiivinen ihminen voi helposti parantaa ryhtiään, lisätä liikkuvuuttaan ja kehittää lihas- ja aerobista kuntoaan. Hölkkä-liivi sopii ulkoiluun ja aktiiviseen harrastamiseen ympäri vuoden.

Tiina Sirén

Yhteistyökumppanit:

Valikko