Vieraileva valmentaja, Virpi Haavisto

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Motipoppoon kolmas vieraileva valmentaja ohjaa meidät hiljaisuuden voiman lähteille syvälle sisimpäämme ja vapauttamaan itsemme olemaan juuri sellaisia kuin olemme.

Virpi Haavisto on 47-vuotias yrittäjä, hiljaisuuden retriittien ohjaaja ja organisaatiovalmentaja. Yrityksessään Pelkotanssi Oy hän kannustaa asiakkaitaan rohkeaan asiantuntijuuteen ja yrittäjyyteen. Hän on kulkenut omassa elämässään kohti mielen vapautta vuodesta 2013, jolloin hän kuuli, ettei omia ajatuksiaan kannata uskoa. Tämän käänteentekevän hetken myötä hän löysi polulle, joka opettaa häntä kulkemaan sielunsa johdattamaa tietä.

Virpi uskoo siihen, että meissä kaikissa on sisäänrakennettuna jumalalliset voimavarat, jotka odottavat meidän kutsuamme tulla esiin. Erilaiset uskomukset ja mielen esteet pyrkivät piilottamaan ainutlaatuiset kykymme ja valmiutemme uusiin asioihin.

Jos haluat tutustua tarkemmin Virpiin ja hänen ajatuksiinsa, voit käydä hiljaisuudessa.fi-sivustolla tai Instagramissa.

Webinaari hiljaisuuden voimasta 4.4. Klo 18

Miksi hiljentyminen itsen äärelle on ensisijaisen tärkeää? Ja miksi se voi samalla olla hyvinkin hankalaa?

Tule mukaan tähän pintaa syvemmälle kurkistavaan webinaariin, joka voi muuttaa ajatteluasi. Webinaarissa kuulet, miten hiljaisuus tukee itsetuntemustasi, stressinhallintaa, keskittymistä, luovuuden kehittymistä ja omaa hyvinvointia. Teemme yhdessä hengitysharjoituksen sekä lopuksi meditaation. Meditaatio on hetken hiljentyminen kehon tuntemusten äärelle. Meditaation aikana kuulet myös hiljaisuutta ja rohkaisevia sanoja.

Voimme kuulla sisäisen viisautemme luotettavan äänen vain kääntyessämme sisäänpäin. Saat webinaaarissa evääksi erilaisia harjoituksia, joiden avulla itsesi kuuntelu helpottuu. Sisäisen viisaan kuuntelu on taito, joka kehittyy vain harjoittamalla.

Tämä webinaari on sinulle, joka kaipaat rauhaa ja luottamusta elämääsi.

Liity seuraamme ja ota askel kohti tasapainoisempaa ja tyytyväisempää elämää! Webinaari järjestetään 4.4. klo 18 – älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta!

Hinta: 14,90 €/hlö (sis. alv 24%), Motipoppoon jäsenille maksuton.
Ostettuasi osallistumisen, ja maksun kirjauduttua, saat sähköpostiisi henkilökohtaisen kutsulinkin webinaariin Osta lippu
Lisätiedot: myynti(at)holkka.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed