Vieraileva valmentaja, Tiina Pettersson

Motipoppoon neljäs vieraileva valmentaja johdattaa meidät vähähiilihydraattisen ruokavalion monipuolisiin ulottuvuuksiin.

Tiina tunnetaan sosiaalisessa mediassa nimellä Ihana Inkeri. Hän on sertifioitu LifeCoach, hyvinvointi- ja muutosvalmentaja sekä lähihoitaja, joka on omistautunut auttamaan ihmisiä heidän matkallaan kohti parempaa hyvinvointia. Hän on intohimoisesti kiinnostunut vähähiilihydraattisista ja ketogeenisista ruokavalioista ja niiden vaikutuksista terveyteen ja elämänlaatuun.

Tiina on itse kokenut vähähiilihydraattisen ja ketogeenisen ruokavalion merkittävät hyödyt ja on omistanut uransa tiedon ja kokemuksen jakamisen niille, jotka etsivät kestäviä muutoksia elämässään. Hän tarjoaa tietoa ja tukea henkilökohtaisia tavoitteita varten ja elää itse samalla tavalla kuten valmentaa, mikä tekee hänestä inspiroivan esimerkin kaikille.

Tiinaa voit seurata hänen sosiaalisen median kanavissaan @ihana_inkeri Instagramissa ja @Ihana Inkeri Hyvinvointi- ja muutosvalmentaja Facebookissa.

Webinaari 11.4. Klo 18 – VHH-ruokavalio, elämäntapamuutos lautasella

Tämä webinaari on suunniteltu antamaan sinulle kattava käsitys VHH-ruokavaliosta, sen perusteista, hyödyistä sekä siitä, kuinka voit tehokkaasti soveltaa sitä osaksi omaa elämääsi.

Webinaarissa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • VHH-ruokavalion perusteet: Tutustumme vähähiilihydraattisen ruokavalion perusteisiin ja siihen, miksi se on tehokas työkalu painonhallintaan ja terveyden parantamiseen.
 • Hyödyt: Keskustelemme VHH-ruokavalion mahdollisista hyödyistä, kuten parantuneesta energiatasosta, terävämmästä mielen toiminnasta ja kroonisten sairauksien riskin vähenemisestä.
 • Käytännön vinkit: Tiina jakaa arvokkaita vinkkejä ja neuvoja siitä, kuinka voit aloittaa ja ylläpitää vähähiilihydraattista ruokavaliota arjessasi.

Tiinan ohjauksessa opit, kuinka voit muuttaa elämääsi parempaan suuntaan ottamalla käyttöön terveellisiä ruokavalintoja. Hänen asiantuntemuksensa ja henkilökohtainen kokemus antavat sinulle työkalut ja motivaation tehdä positiivisia muutoksia, jotka kestävät läpi elämän.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Webinaari on maksuton. Osallistuminen on mahdollista ainoastaan ennakkoilmoittautuneille ja kutsulinkin saaneille:

 • Ilmoittaudu webinaariin osoitteessa: info(at)holkka.fi
 • Saat kutsulinkin webinaariin sähköpostitse torstaina 11.4, noin yhden tunnin ennen tapahtuman alkua. Muista tarkistaa sekä inbox että roskapostikansio!
 • Webinaari on ensiesitys, ja osallistujilla on mahdollisuus hyödyntää avointa chattia kysymysten esittämiseen valmentajalle livenä.

Odotamme innolla, että liityt seuraamme webinaarissamme ja autamme sinua löytämään uusia keinoja parantaa hyvinvointiasi vähähiilihydraattisen ruokavalion avulla. Tervetuloa mukaan!

2 kommenttia. Leave new

 • Liisa Nuutinen
  7.4.2024 20:48

  Moi Tiina. Miten tämä toimii ja mitä maksaa.

  Vastaa
  • Hei Liisa, kiitos kommentistasi. Webinaari on maksuton. Osallistuminen on mahdollista ainoastaan ennakkoilmoittautuneille ja kutsulinkin saaneille. Ilmoittaudu webinaariin osoitteessa info(at)holkka.fi. Saat kutsulinkin sähköpostitse torstaina 11.4 noin yhden tunnin ennen tapahtuman alkua. Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät myös blogitekstin lopusta.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed