Vieraileva valmentaja, Annina Reet

Motipoppoon toinen vieraileva valmentaja ohjaa meidät sukeltamaan syvälle naiseuden ytimeen, ja ammentamaan energiaa oman voiman lähteestä.

Annina Reet on 44-vuotias yrittäjä, fysioterapeutti, TRE ohjaaja ja pian valmistuva tantra valmentaja.

Hän on juontajana Roadtrip For Life podcastissä, jota hän pitää yhdessä Anne Flinkkilän ja Karita Aaltosen kanssa. Kyseissä podcastissä kuullaan eri ihmisten inspiroivia elämää muuttavia tarinoita ja tämä on suunnattu erityisesti 40-60 vuotiaille naisille. Podcast antaa kuulijalle rohkeutta elää juuri sellaista elämää, mikä tuo itselle onnellisuutta.

Lisäksi Anninalla löytyy oma podcast Spotifyssa nimellä Annina Reet podcast. Kyseessä on arjen sparraaja lyhyt podcast, jollaista Annina olisi itse kaivannut omien kasvukipujensa sekä elämän kriisien aikana. Annina Reet Podcastin tavoite on ennen kaikkea voimaannuttaa naisia ja antaa kuulijalle avaimia elämään täydessä potentiaalissaan.

Anninaa voi seurata Instagramissa ja TikTokissa @annina_reet

Webinaari – Itsensä hyväksyminen ja Naiseuden voiman löytäminen, keskiviikkona 13.3 klo 18

Oletko joskus tuntenut, että sisimmässäsi on jotain ainutlaatuista odottamassa päästäkseen esiin? Haluaisitko oppia puhumaan itsellesi kauniisti ja rakastamaan itseäsi?

Tule mukaan tähän ainutlaatuiseen webinaariin, jossa sukellamme syvälle naiseuden ytimeen ja löydämme oman voiman lähteen. Tutkimme aiheita kuten anteeksi anto itselle, kauniin puheen voima, sekä miten voimme vapautua kateudesta ja ulkoisista paineista. Webinaari sisältää harjoituksia, joiden avulla opit tunnistamaan ja ohjaamaan omaa energiaasi, jotta voit vetää puoleesi kaikkea positiivista ja voimaannuttavaa.

Webinaarissa käsittelemme lisäksi pukeutumista, chakravärejä ja värien voimaa, sekä nostatamme feminiinienergiaa, jonka kohotessa avaudut hyväksymään itsesi lempeästi ja ilmaisemaan itseäsi rohkeasti.

Tämä voimaannuttava webinaari on sinulle Nainen, joka haluat astua ulos suoritusyhteiskunnan maskuliinisesta varjosta ja loistaa rohkeasti omassa feminiinisyydessäsi.

Hinta: 10,00 €/hlö (sis. alv 24%), Motipoppoon jäsenille maksuton.
Ostettuasi osallistumisen, ja maksun kirjauduttua, saat sähköpostiisi henkilökohtaisen kutsulinkin webinaariin.
Anna itsellesi lahja, jonka olet ansainnut! Osta lippu
Lisätiedot: myynti(at)holkka.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed