Pia Nykänen

Motipoppoon harjoitusohjelmien taustalla ja treenejä vetämässä on Hölkkä trainingin Motiliiviä jo pitkään käyttänyt Pia Nykänen. Pia sai motiliivin arvontavoittona jo vuonna 2019, ja on siitä asti ollut paitsi itse käyttäjä, myös vetänyt Motiliivi-treenejä ja tehnyt Hölkän someenkin videomateriaaleja.

Pia on liikunta-alan rautainen ammattilainen. Hän on fysioterapeutti, personal trainer, ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja sekä juoksuohjaaja. Hän on uransa aikana auttanut hyvin erilaisia ja ikäisiä asiakkaita vauvasta vaariin, sekä huolehtinut ammattitaitonsa ylläpitämisestä sekä kehittämisestä kouluttautumalla. Hän onkin käynyt useita eri ohjaajakoulutuksia, mm.  Footbic-ohjaaja, erityisryhmien liikunnanohjaaja, terveyskunnon testaaja, liikkeelle-kouluttaja, painonhallintaryhmän ohjaaja jne.  Lisäksi hän on aktiivinen monipuolisen liikunnan puolestapuhuja, sekä pitkän matkan juoksija, jolla on takanaan jo kymmeniä maratoneja.

Pia toivoo voivansa motivoida ja kannustaa kaikkia liikkumaan oman kuntonsa ja kykyjensä mukaan. Hän on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysyvien muutosten kannattaja, eikä usko kuureihin tai pikaratkaisuihin. Pian kokeneissa käsissä Motipoppoon tiimiläiset lähtevät porukalla etsimään liikunnan iloa, Pian näyttäessä suuntaa.

Voit käydä tutustumassa Piaan paremmin kotisivulla,  Facebookissa tai Instagramissa.

Pian ajatuksia motiliivistä, jota tuolloin vielä kutsuttiin Hölkkäliiviksi, voit käydä lukaisemassa Pian blogista.

 

Kiitos Pia kun lähdit kanssamme luomaan pikkuisen parempaa hyvinvointia osallistujille!

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed