Hölkkä® TREENIPAKETTI - Hölkkä Oy

Hölkkä® TREENIPAKETTI

249,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Arvokas kokonaisuus, joka tarjoaa sinulle inspiroivan ja tehokkaan keinon tavoitteidesi saavuttamiseksi. Yksilöllisesti laaditun, henkilökohtaisen valmennusohjelman avulla voit saavuttaa merkittäviä tuloksia jo muutamassa viikossa.

 


Treenipaketti on suunniteltu haastamaan koko keho toiminnallisella ja monipuolisella Hölkkäliivitreenillä. Voit aloittaa harjoittelun keskitason vastuskuminauhoilla ja edetä harjoittelun myötä vahvemmalle tasolle. Eri vastustasojen ja haastavampien treenien avulla harjoitteluun saadaan nousujohteisuus, ja voit siis jatkaa läpi koko valmennusohjelman kahta vastustasoa vaihdellen. Treenipaketin avulla kehität lihaskuntoa, kehonhallintaa, tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Treenipaketin avulla harjoitat siis useaa fyysisen kunnon osa-aluetta samaan aikaan, jolloin säästät aikaa ja vaivaa, tinkimättä tehokkuudesta.

 

Valmennusohjelma suunnitellaan juuri sinun tarpeitasi vastaamaan, esimerkiksi:
 • Painonhallintaan
 • Peruskuntosi parantamiseen
 • Vauhtikestävyytesi kehittämiseen
 • Niska-hartiaseutusi terveyttä edistämään

Valmennusohjelman mukana saat myös kattavan kehonhuolto-ohjelman, joka tukee harjoittelua ja palautumista.

TREENIPAKETTIIN SISÄLTYY:
 • Hölkkäliivi
 • keskivahvat vastuskuminauhat, vastustaso n. 2kg
 • vahvat vastuskuminauhat, vastustaso n. 3kg
 • alkukartoitus 1/2 tuntia, jonka perusteella PT  laatii juuri sinun tarpeisiisi sopivan, yksilöllisen valmennusohjelman. Toteutetaan videopuheluna tai puheluna.
 • valmennusohjelman käyttöönoton opastus 1/2 tuntia. Toteutetaan videopuheluna tai puheluna.

Soveltuvuus: Sopii kaikille kuntotasosta riippumatta!

Personal trainerinasi toimii liikunta-alan ammattilainen, Easytraining -yrittäjä, Jasmin Hongell Nzaro. Tilauksen vahvistettuasi saat Jasminilta sähköpostiisi ohjeet alkukartoituksen aloittamista varten (valmennukset@easytraining.fi)

Valmennusohjelmalle on oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa myös Personal Trainerisi osallistuu keskusteluun ja vastaa kysymyksiin. Liittyminen ryhmään on vapaaehtoista.

Vastuskuminauhojen käyttösuositukset: 

 • Keskivahva, punainen merkintä (vastustaso n.2kg) Soveltuu päivittäiseen käyttöön kävelyyn, hölkkään ja juoksuun, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitusten tehostamiseen, porras- ja mäkitreeniin, sekä kuntouttavaan harjoitteluun. Monikäyttöisyytensä vuoksi suosituin vastustaso!
 • Vahva, vihreä merkintä (vastustaso n.3kg) Soveltuu lyhytkestoiseen tehostettuun harjoitukseen kuten hiit-treeniin, porrastreeniin ja mäkivetoihin. Vahvan ja terveen ylävartalon lihaskunnon omaaville kuntoilijoille reippaaseen kävelyyn, hölkkään ja juoksuun.

LIIVIN MITOITUS:

Hölkkäliivi on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön, joten mitoituksessa on jo valmiiksi huomioitu ulkovaatteiden vaikutus ympärysmittaasi. Mittaa ympärysmittasi pallean korkeudelta/vyötärön yläosasta (esim. T-paita päällä) ja valitse itsellesi sopiva koko.

NAISTEN liivisetti:

Valitse koko Small (vastaa kokoa S/M), kun ympärysmittasi on 72cm – 80cm

Valitse koko Large (vastaa kokoa L/XL), kun ympärysmittasi on 81cm – 105cm

MIESTEN liivisetti

Valitse koko Small (vastaa kokoa S/M), kun ympärysmittasi on 80cm – 95cm

Valitse koko Large (vastaa kokoa L/XL), kun ympärysmittasi on 96cm – 112cm

Valmistamme tilaustuotteena myös kokoja XS ja 2XL, joita voit tiedustella ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lisätiedot

Paino 0.400 kg
Mitat 11 × 35 × 11 cm
Valikko