Ale!

Hölkkä® treeniliivi naisille ja miehille

Alk. 129,00 

Hölkkä treeniliivi toimii ryhtiliivinä ja kyynäpähin kiinnitettävät vastuskuminauhat vahvistavat käsien sekä ylä- ja keskivartalon liikettä kävellessä ja juostessa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

TREENILIIVI | ENNEMMÄN KUIN RYHTILIIVI

Hölkkä treeniliivi on ryhtiliivi ja samalla treeniväline. Voit pitää sitä toimistossa päivän aikana ja lisätä tehoa kävely-, hölkkä- ja juoksuharjoitteluun. Monesti kävellen tai juosten liikkuessa kädet ja ylävartalo jäävät toisijaiseen asemaan. Hölkkä treeniliivi antaa lisätehoa sinulle, joka haluat liikkua ulkona, luonnossa ja saada silti kokonaisvaltaisen harjoituksen.

Sauvakävelyä ilman sauvoja

Hölkkä-liivin kanssa lenkille lähtö on kuin sauvakävelyä, mutta saat vastuksen sekä käden taakse, että eteen liikkeessä. Ryhtiliivi ohjaa rintarankaasi ja hartioitasi parempaan ja ryhdikkäämpään asentoon. Vahva käsien liikee ohjaa myös tehokkaampaan ja vauhdikkaampaan kävelyyn ja juoksuun. Myös koiran kanssa ulkoilu onnistuu hyvin Hölkkäliivin kanssa.

TREENILIIVIN OSAT:

Liivissä on portaaton ympärysmitan pituuden säätö joustavalla tarrakiinnityksellä. Liivi on kevyt (n. 0,5 kg) ja miellyttävä päällä ja sitä voi käyttää myös pelkästään ryhdin tukemiseen. Portaattoman tarrasäädön ansiosta liivissä on reilusti säätövaraa. Liivissä on heijastimia.

Mittaa  ympärysmittasi pallean korkeudelta/vyötärön yläosasta (esim. T-paita päälläsi) ja valitse itsellesi sopiva koko:

  • Small, kun ympärysmittasi on 68cm – 75cm
  • Medium, kun ympärysmittasi on 76cm – 85cm
  • Large, kun ympärysmittasi on 86cm – 95cm

Valmistamme tilaustuotteena myös kokoja XL ja 2XL, joita voit tiedustella ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kyynärpantojen avulla saat käyttöösi vastusominaisuuden. Kyynärpantojen pikalukot on helppo kiinnittää vastuskuminauhoihin ja halutessasi irrotat ne nopeasti. Yksi koko, reilu säätövara. Kyynärpannoissa on heijastimet.

Vastuskuminauhat antavat lisätehoa lenkkeilyyn, pehmeästi ja joustavasti. Irrotettavat/vaihdettavissa. Portaaton pituuden säätö.

  • Kevyt, keltainen merkintä (vastustaso alle 1,5kg) Soveltuu kuntoutuksen tueksi.
  • Keskivahva, punainen merkintä (vastustaso n.2kg) Soveltuu päivittäiseen käyttöön kävelyyn, hölkkään ja juoksuun, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitusten tehostamiseen, porras- ja mäkitreeniin, sekä kuntouttavaan harjoitteluun. Monikäyttöisyytensä vuoksi suosituin vastustaso!
  • Vahva, vihreä merkintä (vastustaso n.3kg) Soveltuu lyhytkestoiseen tehostettuun harjoitukseen kuten hiit-treeniin, porrastreeniin ja mäkivetoihin. Vahvan ja terveen ylävartalon lihaskunnon omaaville kuntoilijoille reippaaseen kävelyyn, hölkkään ja juoksuun.

Liivin ja kyynärpantojen materiaalina on neopreeni. Tuotteissa on heijastimia. Liivi ja vastuskuminauhat sisältävät raakakumia. Kyynärpannoissa on magneetit. Väri: Musta.

Lisätiedot

Paino 0,500 kg (kilogramma)