Motipoppoo – verkkovalmennus

59,90 

Kevään 2024 ensimmäinen pilottivalmennus pilottihintaan! Valmennus kestää 6 kk.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Erilaisen hyvinvointivalmennuksen pilottiryhmä, verkossa!

Haluatko muuttaa elämäsi rutiineja parempaan suuntaan, mutta kaipaat tukea ja kannustusta? Liity Motipoppooseen, ainutlaatuiseen hyvinvointiryhmään, joka tarjoaa vinkkejä ja ohjeita onnistuneisiin elämäntapojen muutoksiin unesta ja stressinhallinnasta ruokailuihin, sekä liikkumisen iloa ja asiantuntijoiden tukea. Motipoppoo ei ole laihdutusryhmä, eikä juoksuvalmennus, vaan monipuolinen, itsensä kehittämiseen tähtäävä hyvinvointiryhmä.

Etäryhmä päätettiin muodostaa koska lähiryhmä Tampereella herätti suuresti kiinnostusta ympäri Suomen. Etäryhmässä saat kaikki samat hyödyt kuin lähiryhmässä, pois lukien  ryhmätapaamiset Tampereella, naisten kympin osallistumisen sekä Raisa Aromaan työkirjan, nämä ovat saatavilla vain lähiryhmään osallistuville.  Muuten kaikki laajat sisällöt, viikoittaiset teemat ja oppimistehtävät sekä neuvot, ohjeet ja livet, ovat saatavillasi  heinäkuun 2024 loppuun, yhdellä maksulla.

HUOM! Tämä ei ole huippuunsa hiottu valmis verkkokurssi, vaan pilottiryhmä, jonka pohjalta lähdetään rakentamaan uuden ajan verkkokurssia. Siksi hinta on nyt todella edullinen etäosallistujille, vain 59.90 euroa. Hinta on sama koko 6 kk ajan, sillä kaikki livet, materiaalit ja ohjeet jäävät ryhmään, ja ovat siten osallistujien käytössä heinäkuun 2024 loppuun riippumatta ilmottautumisajankohdasta.  Eli ilmottauduitpa nyt tai huhtikuussa, hinta on sama 59.90 euroa.

Mitä Motipoppoo Sisältää?

  • Viikkoteemat harjoitustehtävineen
  • Ohjeita monipuolisesti eri hyvinvoinnin osa-alueilta
  • Vierasvalmentajien livet Facebookissa, jotka tallennetaan ja ovat siten katsottavissa heinäkuun loppuun saakka
  • Suljettu Facebook-ryhmä -> yhteisöllisyyttä ja vertaistukea
  • Asiantuntijoiden tuki ja ohjeet

Miksi Valita Motipoppoo?

  • Lämminhenkinen ja iloinen ryhmä
  • Pilottiryhmän edullinen hinta, VAIN tämän 6kk ajan
  • Ei juoksuvalmennusta eikä laihdutusohjelmaa – tavoitteena parempi toimintakyky ja hyvinvointi

Innostu, Liiku ja Naura – Motipoppoo Odottaa Sinua!

Ostettuasi verkkokurssin, ja maksun kirjauduttua, lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet aloittamiseen. Sinulla täytyy olla verkkokurssia varten siis toimiva sähköpostiosoite, sekä Facebook tunnukset.

 

Lisätiedot

Paino 0,400 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 35 × 11 cm (senttimetri)
Palvelutuote

Motipoppoo verkkovalmennus