Hölkkä® Motiliivi

Alk. 129,00 

Hölkkä Motiliivi toimii kuin ryhtiliivi, joka yhdistettynä vastinnauhoihin tehostaa sekä käsien, että ylä- ja keskivartalon lihasten toimintaa liikkeessä.

HUOM! Ilmainen toimitus!

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

MOTILIIVI

Hölkkä Motiliivi on ryhtiliivi ja treeniväline. Voit pitää sitä toimistossa päivän aikana ja lisätä tehoa kävelyyn, hölkkään ja juoksuun. Monesti kävellen tai juosten liikkuessa kädet ja ylävartalo jäävät toissijaiseen asemaan. Motiliivi antaa lisätehoa sinulle, joka haluat saada kokonaisvaltaisen harjoituksen.

Motiliivi kaveriksi ulkoiluun

Motiliivin kanssa lenkille lähtö on kuin mukanasi olisi tsemppaava ystävä. Motiliivi ohjaa rintarankaasi ja hartioitasi parempaan ja ryhdikkäämpään asentoon, vahva käsien liike ohjaa tehokkaampaan ja vauhdikkaampaan kävelyyn ja houkuttelee juoksuun. Myös koiran kanssa ulkoilu onnistuu hyvin Motiliivin kanssa, kun kytket koiran juoksu- tai hiihtovyöhön.

MOTILIIVIN OSAT:

Liivissä on portaaton ympärysmitan säätö joustavalla tarrakiinnityksellä. Liivi on kevyt (n. 0,5 kg) ja miellyttävä päällä ja sitä voi käyttää myös pelkästään ryhdin tukemiseen. Portaattoman tarrasäädön ansiosta liivissä on reilusti säätövaraa. Liivissä on heijastimia.

Liivikoot, ympärysmitta vyötärön yläosasta pallean korkeudelta. Huomioithan, että kokoon vaikuttaa myös pituutesi. Jos olet kovin pitkä, tai erityisen harteikas, saatat tarvita suuremman koon. Autamme mielellämme oikean koon löytämisessä!

  • Small, 68cm – 75cm, noin naisten koko 34
  • Medium, 76cm – 85cm, noin naisten koko 36-38
  • Large, 86cm – 95cm, noin naisten koko 40-44
  • XL, tulossa pian!

Kyynärpantojen avulla saat käyttöösi vastusominaisuuden. Kyynärpantojen pikalukot on helppo kiinnittää vastinnauhoihin ja halutessasi irrotat ne nopeasti. Yksi koko, reilu säätövara. Kyynärpannoissa on heijastimet.

Vastinnauhat antavat lisätehoa lenkkeilyyn, pehmeästi ja joustavasti. Irrotettavat/vaihdettavissa. Yksi mitta, portaaton pituuden säätö.

  • Kevyt, keltainen merkintä (vastustaso alle 1,5kg) Soveltuu kuntoutuksen tueksi.
  • Keskivahva, punainen merkintä (vastustaso n.2kg) Soveltuu päivittäiseen käyttöön kävelyyn, hölkkään ja juoksuun, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitusten tehostamiseen, porras- ja mäkitreeniin, sekä kuntouttavaan harjoitteluun. Monikäyttöisyytensä vuoksi suosituin vastustaso!
  • Vahva, vihreä merkintä (vastustaso n.3kg) Soveltuu lyhytkestoiseen tehostettuun harjoitukseen kuten hiit-treeniin, porrastreeniin ja mäkivetoihin. Vahvan ja terveen ylävartalon lihaskunnon omaaville kuntoilijoille reippaaseen kävelyyn, hölkkään ja juoksuun.

Liivin ja kyynärpantojen materiaalina on neopreeni. Tuotteissa on heijastimia. Liivi ja vastuskuminauhat sisältävät raakakumia. Kyynärpannoissa on magneetit. Väri: Musta.

Lisätiedot

Paino 0,500 kg (kilogramma)