Hölkkä® Motiliivi ja ilmainen Lenkittäjä

129,00 

Hölkkä® Motiliivi tarjoaa yksinkertaisen, mutta äärimmäisen tehokkaan tavan integroida ylävartalo osaksi lenkkeilyä. Tilatessasi Motiliivin saat nyt ilmaisen Hölkkä® Lenkittäjä – Motiliivikävelyn perusteet treeniäänitteen (arvo 14,90€). Hölkkä® Lenkittäjä on äänite, joka ohjaa sinut täydelliseen Motiliivi-lenkkeilyn maailmaan. Sinun tarvitsee vain lähteä liikkeelle ja tehdä kuten Lenkittäjä ohjaa.

HUOM! Ilmainen toimitus kaikille tuotteille!

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Motiliivi on suomalainen innovaatio, joka on suunniteltu erityisesti sinulle, joka

 • haluat tehostaa kävelyäsi, aktivoida syvät lihaksesi, lisäten jokaisen askeleen vaikutusta terveyteesi
 • haluat kehittää juoksuasi, hallita käsiäsi ja ylävartaloasi paremmin, mikä puolestaan tekee juoksustasi tehokkaampaa ja vähentää loukkaantumisriskiä
 • kaipaat helpotusta niska- ja hartiaseudun kipuihin ja jumeihin, nauttiaksesi elämästäsi täysillä ilman kipuja ja rajoituksia.

MOTILIIVIN OSAT

Ryhtiä tukeva liivi: Motiliivin ydin on kevyt ja mukava liivi, joka ohjaa ylävartalosi oikeaan asentoon ja pitää hengityksen vapaana ja virtaavana. Liivi on suunniteltu erityisesti aktiivisille lenkkeilijöille tukemaan ylävartalon ryhtiä.

 • Leveät olkaimet tarjoavat miellyttävän tuen, jakavat paineen tasaisesti hartioillesi ja ohjaavat olkapäitäsi luonnolliseen asentoon.
 • Portaaton ympärysmitan säätö ja joustava tarrakiinnitys mahdollistavat täydellisen istuvuuden ja maksimaalisen mukavuuden.
 • Selän asentoa korjaavat tuet ohjaavat ylävartaloasi pysymään ryhdikkäänä ja estävät kumaraa asentoa.
 • Sporttinen ja täydellisesti istuva design mahdollistaa liivin käyttämisen minkä tahansa ulkoiluvaatteen päällä, tarjoten tukea ilman, että se rajoittaa liikkuvuuttasi.
 • Heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttäsi ja turvallisuuttasi lenkkeillessäsi hämärässä.
 • Liivin keveys (vain n. 0,2 kg) ja miellyttävä materiaali takaavat, että voit keskittyä täysin lenkkeilyyn ilman, että liivi häiritsee tai tuntuu raskaalta.

Liivin koko: ympärysmitta vyötärön yläosasta pallean korkeudelta. Huomioithan, että kokoon vaikuttaa myös pituutesi. Jos olet kahden koon välivaiheilla, valitse suurempi koko. Autamme mielellämme oikean koon löytämisessä! Pesu 30 astetta (sulje tarrat ja poista selän asentoa korjaavat tuet pesun ajaksi).

 • S, 68cm – 75cm
 • M, 76cm – 85cm
 • L, 86cm – 95cm
 • XL, 96cm – 100cm

Kyynärpannat:  Liiviin kuuluu kyynärpannat, jotka kiinnittyvät käyttäjän käsivarsiin. Nämä pannat ovat olennainen osa Motiliivin toimintaa, sillä niiden avulla saat käyttöösi vastusominaisuuden, joka tehostaa ylävartalon lihasten käyttöä liikunnan aikana. Kyynärpantojen pikalukot kiinnittyvät helposti vastinnauhoihin ja halutessasi vapautat ne nopeasti. Yksi koko, reilu säätövara. Kyynärpannoissa on heijastimet. Käsinpesu 30 astetta.

Vastinnauhat: Vastinnauhat yhdistävät kyynärpannat liiviin. Ne tuottavat joustavaa vastusta käsiesi liikkeille, mikä aktivoi ylävartalosi lihaksia liikunnan aikana. Vastinnauhojen avulla Motiliivi auttaa sinua kohdistamaan harjoituksen alavartalosta myös ylävartaloon, tehden jokaisesta liikkeestäsi tehokkaamman. Vastinnauhat on suunniteltu tehostamaan lenkkeilysi vaikutuksia optimaalisella tavalla. Ne on kehitetty siten, että ylävartalosi kuormittuu maltillisesti, mikä mahdollistaa vastinnauhojen käytön pitkilläkin lenkeillä ilman, että tunnet liiallista väsymystä tai kuormitusta. Tämä varmistaa, että lihaksesi saavat jatkuvaa ja tasaista aktivaatiota lenkin aikana, mikä on avainasemassa myös kipu- ja jumitilojen hoidettaessa. Vastinnauhat tukevat kehosi luonnollista liikettä ja lisäävät lihastyötä juuri oikealla intensiteetillä, jotta voit nauttia kokonaisvaltaisesti lenkkeilystä. Yksi mitta, portaaton pituuden säätö. Irrotettavat/vaihdettavissa. Käsin pesu 30 astetta.

 • Keskivahva, punainen merkintä (vastustaso n.2kg) Soveltuu päivittäiseen käyttöön kävelyyn, hölkkään ja juoksuun, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitusten tehostamiseen, porras- ja mäkitreeniin, sekä kuntouttavaan harjoitteluun. Monikäyttöisyytensä vuoksi suosituin vastustaso!
 • Vahva, vihreä merkintä (vastustaso n.3kg) Soveltuu lyhytkestoiseen tehostettuun harjoitukseen kuten hiit-treeniin, porrastreeniin ja mäkivetoihin. Vahvan ja terveen ylävartalon lihaskunnon omaaville kuntoilijoille reippaaseen kävelyyn, hölkkään ja juoksuun.

Liivin ja kyynärpantojen materiaalina on neopreeni. Tuotteissa on heijastimia. Liivi ja vastinnauhat sisältävät raakakumia. Kyynärpannoissa on magneetit. Väri: Musta.

Lisätiedot

Paino 0,500 kg (kilogramma)
Mitat 35 × 11 × 11 cm (senttimetri)
Liivin koko

S, M, L, XL

Vastinnauhojen vastustaso

Keskivahva (n. 2kg), Vahva (n. 3kg)

Hölkkä® Lenkittäjä

Motiliivikävelyn perusteet