Hölkkä® MIESTEN liivisetti - Hölkkä Oy

Hölkkä® MIESTEN liivisetti

169,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Hölkkäliivisetti on kotimaista laatutyötä ja se sisältää kaikki tarvitsemasi osat, jotta saat aktivoitua ylävartalon lihakset liikkuessasi.

Settiin sisältyy:

  • ryhtiä tukeva liivi
  • kyynärpannat ja
  • vastuskuminauhat

Liivi: Liivissä on portaaton ympärysmitan pituuden säätö joustavalla tarrakiinnityksellä. Liivi on kevyt (n. 0,5 kg) ja miellyttävä päällä ja sitä voi käyttää myös pelkästään ryhdin tukemiseen. Portaattoman tarrasäädön ansiosta liivissä on reilusti säätövaraa. Liivissä on heijastimia.

Mitoitus: Hölkkäliivi on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön, joten mitoituksessa on jo valmiiksi huomioitu ulkovaatteiden vaikutus ympärysmittaasi. Mittaa ympärysmittasi pallean korkeudelta/vyötärön yläosasta (esim. T-paita päällä) ja valitse itsellesi sopiva koko:

Valitse koko Small (vastaa kokoa S/M), kun ympärysmittasi on 80cm – 95cm

Valitse koko Large (vastaa kokoa L/XL), kun ympärysmittasi on 96cm – 112cm

Valmistamme tilaustuotteena myös kokoja XS ja 2XL, joita voit tiedustella ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kyynärpantojen avulla saat käyttöösi vastusominaisuuden. Kyynärpantojen pikalukot on helppo kiinnittää vastuskuminauhoihin ja halutessasi irrotat ne nopeasti. Yksi koko, reilu säätövara. Kyynärpannoissa on heijastimet.

Vastuskuminauhat antavat lisätehoa lenkkeilyyn. Irrotettavat/vaihdettavissa. Portaaton pituuden säätö.

  • Kevyt, keltainen merkintä (vastustaso alle 1,5kg) Soveltuu kuntoutuksen tueksi.
  • Keskivahva, punainen merkintä (vastustaso n.2kg) Soveltuu päivittäiseen käyttöön kävelyyn, hölkkään ja juoksuun, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitusten tehostamiseen, porras- ja mäkitreeniin, sekä kuntouttavaan harjoitteluun. Monikäyttöisyytensä vuoksi suosituin vastustaso!
  • Vahva, vihreä merkintä (vastustaso n.3kg) Soveltuu lyhytkestoiseen tehostettuun harjoitukseen kuten hiit-treeniin, porrastreeniin ja mäkivetoihin. Vahvan ja terveen ylävartalon lihaskunnon omaaville kuntoilijoille reippaaseen kävelyyn, hölkkään ja juoksuun.

Liivin ja kyynärpantojen materiaalina on neopreeni. Tuotteissa on heijastimia. Liivi ja vastuskuminauhat sisältävät raakakumia. Kyynärpannoissa on magneetit. Väri: Musta. Käsinpesu 30°

KERRAN SÄÄDETTY LIIVI ON KÄYTTÖVALMIS KAIKILLE LENKEILLE

Katso ohjevideo Hölkkä treeniliivin käyttöönotosta.

Lisätiedot

Paino 0.500 kg
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Valikko