Hölkkä® Lenkittäjä livetreenit Tampereella, syksy 2024

149,90 

Tämä 6 viikon kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea ääniohjatun liikunnan iloa ja motivaatiota ryhmässä, samalla kun saat henkilökohtaista ohjausta ja tukea. Kurssi sisältää Lenkittäjän Power Start -treeniohjelman, joka koostuu 18 ääniohjatusta lenkistä. Treeniohjelman tiistain tunnit, 6 kpl, kokoonnumme lenkkeilemään kimpassa ja vieläpä Motiliiveillä tehostaen! Jokainen osallistuja voi treenata oman kuntotasonsa mukaisesti, joten tämä kurssi sopii kaikenkuntoisille. Tule mukaan ja löydä uusi, energisempi sinä!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kurssin esittely:

Kurssi koostuu ääniohjatusta 6 viikon Power Start -treeniohjelmasta.

Tiistaitreenit:

  • Kokoonnumme treenaamaan porukalla livenä.

Torstain ja sunnuntain treenit:

  • Voit tehdä itsellesi sopivana ajankohtana treeniäänitteiden avulla.
  • Lähdet vain liikkeelle ja seuraat Lenkittäjän ohjeita.

Ohjelma sisältää:

  • Asteittain haastavampia kävely-hölkkä yhdistelmätreenejä.
  • Hölkkäosuudet voit halutessasi suorittaa myös tehokävelynä, joten ohjelma sopii kaikille kuntotasosta riippumatta.
  • Treenikalenteri on suunniteltu siten, että vaativuus nousee viikoittain, mikä takaa, että pysyt motivoituneena ja koet jatkuvasti edistystä kuntoilussasi.

LIVETREENIT

Livetreeneissä pääset käyttämään Hölkkä® Motiliiviä, joka integroi ylävartalosi liikkeet osaksi treeniä ja tekee ihmeitä koko vartalollesi. Aika kuluu kuin siivillä, kun uppoudut Lenkittäjän vauhdittamaan ja hauskaan liikkumiseen yhdessä muiden kanssa. Reippaan ilmapiirin ja Motiliivin voimalla saat itsestäsi irti enemmän kuin osaat kuvitellakaan! Tunneille osallistuaksesi tarvitset puhelimen ja korvanapit.

 

Ohjaaja: Motiliivin kehittäjä, Hölkkä® Lenkittäjä Tiina Sirén

Kokoontuminen: tiistaisin klo 17.30 Eteläpuistossa

Innostu, liiku ja naura – Lenkittäjä  odottaa sinua!

Ostettuasi osallistumisen valitsemaasi ryhmään saat sähköpostiisi ohjeet Motiliivin koon valitsemista varten ja kokoontumispaikan tarkat tiedot. Sinulla täytyy olla siis toimiva sähköpostiosoite. Lenkittäjän ääniohjattu Power Start -treenipaketti avautuu käyttöösi kurssin ensimmäisen livetreenin yhteydessä. Syksyn aikana starttaa 3 ryhmää, max 15 hlö/ryhmä.

MUUT MAKSUTAVAT:

Maksuvälineenä käyvät myös ePassi ja SmartumPay! Toimi näin: Ilmoittaudu ensin sähköpostitse. Vahvistamme paikkasi vastaamalla viestiisi, jonka jälkeen voit maksaa ostoksen valitsemallasi liikuntaedulla. Ilmoittaudu mukaan! myynti@holkka.fi

 

Lisätiedot

Paino 0,400 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 35 × 11 cm (senttimetri)
Hölkkä® Lenkittäjä Power Start 6 vk livetreenit

1. ryhmä 20.8-24.9, 2. ryhmä 1.10-5.11, 3. ryhmä 12.11-17.12