HÖLKKÄ-LIIVISETTI NAISTEN Sticker

149,00  sis. ALV 24 %

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Hölkkä-liivisetti Sticker on kotimaista laatutyötä ja se sisältää kaikki tarvitsemasi osat, jotta saat aktivoitua ylävartalon lihakset liikkuessasi.

Settiin sisältyy:

  • ryhtiä tukeva liivi
  • kyynärpannat ja
  • vastuskuminauhat

Liivi: Sticker-mallin liivissä on heijastava vyötärönauha ja portaaton pituuden säätö tarrakiinnityksellä. Liivi on kevyt ja miellyttävä päällä ja sitä voi käyttää pelkästään ryhdin tukemiseen. Portaattoman tarrasäädön ansiosta liivissä on reilusti säätövaraa, joten sama liivi saattaa sopia samassa taloudessa useammallekin käyttäjälle. Liivissä on heijastimia.

Valmistamme tilaustuotteena myös kokoa 2XL, jota voit tiedustella ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kyynärpantojen avulla saat käyttöösi vastusominaisuuden. Kyynärpantojen pikalukot on helppo kiinnittää vastuskuminauhoihin ja halutessasi irrotat ne nopeasti. Yksi koko, reilu säätövara. Kyynärpannoissa on heijastimet.

Vastuskuminauhat antavat lisätehoa lenkkeilyyn, pehmeästi ja joustavasti. Irrotettavat/vaihdettavissa. Portaaton pituuden säätö.

  • Kevyt, keltainen merkintä (vastustaso alle 1,5kg) Soveltuu kuntoutuksen tueksi.
  • Keskivahva, punainen merkintä (vastustaso n.2kg) Soveltuu kaikentasoisille kuntoilijoille reippaaseen kävelyyn, hölkkään ja juoksuun, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoituksiin. Myös kuntoutuksen tueksi.
  • Vahva, vihreä merkintä (vastustaso n.3kg) Soveltuu hyvän ylävartalon lihaskunnon omaaville kuntoilijoille reippaaseen kävelyyn, hölkkään ja juoksuun. Kaikentasoisille kuntoilijoille lyhytkestoiseen tehostettuun harjoitukseen kuten porrastreeniin, mäkivetoihin, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksiin.

Liivin ja kyynärpantojen materiaalina on neopreeni. Tuotteissa on heijastimia. Liivi ja vastuskuminauhat sisältävät raakakumia. Kyynärpannoissa on magneetit. Väri: Musta. käsinpesu 30°

KERRAN SÄÄDETTY LIIVI ON KÄYTTÖVALMIS KAIKILLE LENKEILLE

Näin puet ja säädät Sticker Hölkkä-liivin itsellesi sopivaksi

Liivillä ja kyynärpannoilla on vuoden takuu.

Lisätiedot

Paino0.500 kg
Mitat11 × 35 × 11 cm
Valikko