Hölkkä® NAISTEN Sticker liivisetti

149,00  sis. ALV 24 %

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Sticker liivisetti on kotimaista laatutyötä ja se sisältää kaikki tarvitsemasi osat, jotta saat aktivoitua ylävartalon lihakset liikkuessasi.

Settiin sisältyy:

  • ryhtiä tukeva liivi
  • kyynärpannat ja
  • vastuskuminauhat

Liivi: Sticker-mallin liivissä on heijastava vyötärönauha ja portaaton pituuden säätö tarrakiinnityksellä. Liivi on kevyt ja miellyttävä päällä ja sitä voi käyttää myös pelkästään ryhdin tukemiseen. Portaattoman tarrasäädön ansiosta liivissä on reilusti säätövaraa. Liivissä on heijastimia.

Valmistamme tilaustuotteena myös kokoa 2XL, jota voit tiedustella ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kyynärpantojen avulla saat käyttöösi vastusominaisuuden. Kyynärpantojen pikalukot on helppo kiinnittää vastuskuminauhoihin ja halutessasi irrotat ne nopeasti. Yksi koko, reilu säätövara. Kyynärpannoissa on heijastimet.

Vastuskuminauhat antavat lisätehoa lenkkeilyyn, pehmeästi ja joustavasti. Irrotettavat/vaihdettavissa. Portaaton pituuden säätö.

  • Kevyt, keltainen merkintä (vastustaso alle 1,5kg) Soveltuu kuntoutuksen tueksi.
  • Keskivahva, punainen merkintä (vastustaso n.2kg) Soveltuu päivittäiseen käyttöön kävelyyn, hölkkään ja juoksuun, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitusten tehostamiseen, porrastreeniin, mäkivetoihin. Monikäyttöisyytensä vuoksi suosituin vastustaso!
  • Vahva, vihreä merkintä (vastustaso n.3kg) Soveltuu vahvan ja terveen ylävartalon lihaskunnon omaaville kuntoilijoille reippaaseen kävelyyn, hölkkään ja juoksuun. Hyvä lisä lyhytkestoiseen tehostettuun harjoitukseen kuten porrastreeniin ja mäkivetoihin.

Liivin ja kyynärpantojen materiaalina on neopreeni. Tuotteissa on heijastimia. Liivi ja vastuskuminauhat sisältävät raakakumia. Kyynärpannoissa on magneetit. Väri: Musta. käsinpesu 30°

KERRAN SÄÄDETTY LIIVI ON KÄYTTÖVALMIS KAIKILLE LENKEILLE

Ohjevideo Hölkkä® Sticker liivin käyttöönottoon

Liivillä ja kyynärpannoilla on vuoden takuu.

Lisätiedot

Paino0.500 kg
Valikko