ULKOLIIKUNTATUNNIT Hölkkä® Training - Hölkkä Oy

ULKOLIIKUNTATUNNIT Hölkkä® Training

Alk. 15,00 

Jaksamista, energiaa ja tasapainoa elämään.
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Aloita matka kohti parempaa kuntoa ja ryhdikästä oloa

Hölkkä Training on tehokasta koko kehon lihaksistoa aktivoivaa Hölkkäliiviliikuntaa. Valitse harjoitusmenetelmistä juuri itsellesi sopiva menetelmä ja tule mukaan monipuolisille tunneillemme!

HUOM! Kirjoita ostotapahtuman yhteydessä Lisätiedot -kohtaan, missä ja milloin aiot osallistua ensimmäiselle tunnillesi. Paikat ja ajat löydät alla olevasta liikuntakalenterista. Mainitse myös kokosi käyttämäsi vaatekoon mukaan, jotta ohjaaja osaa valita sinulle sopivankokoisen Hölkkäliivin (Esim. Ratina 16.3 klo 18.30, koko M).

Syksyn kalenteri aukeaa 9.8.2021: LIIKUNTA KALENTERI (pdf)

Maksuvälineenä käyvät myös ePassi ja SmartumPay (ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löytyvät sivun lopusta).

Omalla Hölkkäliivillä osallistut tunneille 20% edullisemmin! Aktivoi etu kirjoittamalla koodi OMALIIVI verkkokaupan kassalla kohtaan ”Kupongin koodi”, jolloin ostoksesi loppusummasta vähenee automaattisesti 20%.

Cardio: Sydämen ja keuhkojen terveyttä edistävää kestävyyskuntoliikuntaa tehokävellen tai hölkäten. Harjoittelussa nostetaan syketasoa PPP-sääntöä noudattaen, eli liikunnan aikana pitää pystyä puhumaan. Cardio on erinomainen liikuntamuoto painonhallintaan ja peruskestävyyden kehittämiseen. Se alentaa verenpainetta ja leposyketasoa sekä parantaa hapenottokykyä.

Walking: Tehokasta koko kehon lihaksistoa aktivoivaa kävelyharjoitusta, joka parantaa samanaikaisesti ryhtiä, lisää liikkuvuutta ja kehittää lihas- ja aerobista kuntoa. Walking-tuntien perusajatus on yksinkertainen: Vauhti on ripeä ja rytmikäs, askel rullaa ja kädet tahdittavat menoa. Jos kaikki kunto-ohjelmat ovat tähän asti tuntuneet raskailta, niin kannattaa tulla Walking -tunneille ja liikunnasta voi oikeasti tulla uusi elämäntapa! (Tassuilla🐾 merkityt tunnit ovat kuntoileville koirakoille omat Walking-tunnit, max. 5 koirakkoa/tunti)

Power: Kestävyyttä, kehonhallintaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta kehittävää treeniä luonnon omaa kuntosalia hyödyntäen. Power-tunneilla harjoituksen tempoa ja intensiteettiä vaihdellaan keskikovan ja kovan treenin välillä. Tunnit sisältävät monipuolisesti kävelyä, hölkkää, juoksua, mäki- / porrastreeniä, lihaskunto- ja koordinaatioharjoitteita. Power-tunnit tuovat aktiiviliikkujalle hyvää haastetta ja vaihtelua totuttuun ja tuttuun treenaamiseen.

Running: Juoksuharjoittelua monipuolisesti tukevaa kestävyys-, voima- ja liikkuvuus­harjoittelua. Kaikilla tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, opetellaan löytämään parempi juoksuasento, juoksemaan taloudellisemmin ja nauttimaan juoksusta. Running-tunneilla luot hyvän pohjan säännöllisen juoksuharjoittelun aloittamiseksi. Tunnit sopivat myös enemmän juosseille ja vauhdikkaille.

 

Hölkkä Training -TUNNIT ohjataan raittiissa ulkoilmassa ja mieltä rauhoittavassa luontoympäristössä. Varusteeksi tunneille riittää säänmukainen ulkoiluvaatetus. Osallistujat saavat Hölkkäliivit tunneille, et siis tarvitse omaa liiviä. Hölkkäliivit puetaan ulkoilutakin päälle ja parhaimman käyttökokemuksen saat, jos takin pintamateriaali ei ole kovin liukas. Silloin liivi pysyy käytön aikana parhaiten paikoillaan.

Hinnat:

15€ / 1x

50€ / 4x

MUUT MAKSUTAVAT:

ePassi ja SmartumPay maksut: Ilmoittaudu valitsemillesi tunneille ensin sähköpostitse (ilmoittautumisen ohjeet alla). Vahvistamme paikkasi vastaamalla viestiisi, jonka jälkeen voit suorittaa maksun. Maksu ePassilla (pdf)

Ennakkolaskulla maksaminen: Ilmoittaudu valitsemillesi tunneille sähköpostitse (ilmoittautumisen ohjeet alla). Ennakkolasku lähetetään sähköpostitse 1-2 arkipäivän kuluessa, kun ilmoittautuminen on saapunut.

Liikuntaedulla ja ennakkolaskulla maksavan ilmoittautuminen: info(at)holkka.fi. Kerro viestissä nimesi ja puhelinnumerosituntimäärä, harjoitusmenetelmä, valitsemasi liikuntapaikka ja aloituspäivämäärä (esim. Hilkka Hölkkääjä p.040 123 4567, 4x Walking, Ratina, 16.3). Huom. maksun tulee olla suoritettu tullessasi ensimmäiselle tunnille.

 


Haluaisitko kouluttautua Hölkkä Training -ohjaajaksi?

Koulutamme uusia ohjaajia. Lue lisää täältä

Yhteydenotot: myynti(at)holkka.fi


 

Lisätiedot

Paino 0.400 kg
Mitat 11 × 35 × 11 cm
Tunnit

1x, 4x, 8x

Valikko