Hölkkä® Training LEMPÄÄLÄ

Alk. 20,00 

Kävelyryhmä syksy 2022, tiistaisin klo 18.00 (alk. 11.10)

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Paikka: kokoonnumme Hakkarin urheilukentällä, osoitteessa Urheilukatu 3

 

ALOITA MATKA KOHTI PAREMPAA KUNTOA JA RYHDIKÄSTÄ OLOA

Hölkkä Training on uutta ja innostavaa, koko kehon lihaksistoa aktivoivaa ulkoliikuntaa treeniliiviä hyödyntäen. Tunneilla liikutaan rivakasti ja opetellaan vahvaa käsien ja ylävartalon käyttöä treeniliivin vastuskuminauhojen avulla. Tarkemmat tuntikuvaukset löydät alta.

Varusteeksi tunneille riittää säänmukainen ulkoiluvaatetus. Treeniliivi puetaan ulkovaatteen päälle ja liivi pysyy parhaiten paikoillaan, jos vaatteesi pintamateriaali ei ole kovin liukas.

Liivivuokra sisältyy tuntihintaan. Tule mukaan nauttimaan koko kehosi liikkeestä ja liikkumisen ilosta! 

Omalla Hölkkäliivillä osallistut tunneille 20% edullisemmin! Aktivoi etu kirjoittamalla koodi OMALIIVI verkko-kaupan kassalla kohtaan ”Kupongin koodi”, jolloin ostoksesi loppusummasta vähenee automaattisesti 20%.

 

Fysio: Kokonaisvaltaista, liikkuvuutta kehittävää liikuntaa kuormittavan tai passiivisen elämäntavan vastapainoksi. Fysio-tunneilla liikutaan kävelytempoa vaihdellen ja ylävartalon liikettä tehostaen. Sopii hyvin mm. toimistotyötä ja ylävartaloa yksipuolisesti kuormittavaa työtä tekeville. Hoitaa ja ennaltaehkäisee niska- hartian sekä selän alueen kireystiloja.

Cardio: Sydämen ja keuhkojen terveyttä edistävää kestävyyskuntoliikuntaa tehokävellen tai hölkäten. Harjoittelussa pidetään yllä 30 min yhtäjaksoisesti syketasoa PPP-sääntöä noudattaen, eli liikunnan aikana pitää pystyä puhumaan. Cardio-tunnit sopivat erinomaisesti painonpudotuksen tehostamiseen ja peruskestävyyden parantamiseen. Cardio-liikunta alentaa verenpainetta ja leposyketasoa sekä parantaa hapenottokykyä.

Walking: Tehokasta koko kehon lihaksistoa aktivoivaa kävelyharjoitusta, joka parantaa samanaikaisesti ryhtiä, lisää liikkuvuutta ja kehittää lihas- ja aerobista kuntoa. Walking-tuntien perusajatus on yksinkertainen: Vauhti on ripeä ja rytmikäs, askel rullaa ja kädet tahdittavat menoa. Jos kaikki kunto-ohjelmat ovat tähän asti tuntuneet raskailta, niin kannattaa tulla Walking -tunneille ja liikunnasta voi oikeasti tulla uusi elämäntapa!

Power: Kestävyyttä, kehonhallintaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta kehittävää treeniä luonnon omaa kuntosalia hyödyntäen. Power-tunneilla harjoituksen tempoa ja intensiteettiä vaihdellaan keskikovan ja kovan treenin välillä. Tunnit sisältävät monipuolisesti kävelyä, hölkkää, juoksua, mäki- / porrastreeniä, lihaskunto- ja koordinaatioharjoitteita. Power-tunnit tuovat aktiiviliikkujalle hyvää haastetta ja vaihtelua totuttuun ja tuttuun treenaamiseen.

Running: Juoksuharjoittelua monipuolisesti tukevaa kestävyys-, voima- ja liikkuvuus­harjoittelua. Kaikilla tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, opetellaan löytämään parempi juoksuasento, juoksemaan taloudellisemmin ja nauttimaan juoksusta. Running-tunneilla luot hyvän pohjan säännöllisen juoksuharjoittelun aloittamiseksi. Tunnit sopivat myös enemmän juosseille ja vauhdikkaille.

 

MUUT MAKSUTAVAT:

ePassi ja SmartumPay maksut: Ilmoittaudu valitsemillesi tunneille ensin sähköpostitse (ilmoittautumisen ohjeet alla). Vahvistamme paikkasi vastaamalla viestiisi, jonka jälkeen voit suorittaa maksun. Maksu ePassilla (pdf)

Ennakkolaskulla maksaminen: Ilmoittaudu valitsemillesi tunneille sähköpostitse (ilmoittautumisen ohjeet alla). Ennakkolasku lähetetään sähköpostitse 1-2 arkipäivän kuluessa, kun ilmoittautuminen on saapunut.

Liikuntaedulla ja ennakkolaskulla maksavan ilmoittautuminen: info(at)holkka.fi. Kerro viestissä nimesi ja puhelinnumerosiharjoitusmenetelmä ja päivämäärä (esim. Hilkka Hölkkääjä p.040 123 4567, Walking 16.10). Huom. maksun tulee olla suoritettuna tullessasi tunnille.

 

 


Haluaisitko kouluttautua Hölkkä Training -ohjaajaksi?

Koulutamme uusia ohjaajia. Lue lisää täältä

Yhteydenotot: myynti(at)holkka.fi


 

Lisätiedot

Paino 0,400 kg
Mitat 11 × 35 × 11 cm
Pvm

11.10 klo 18.00, 18.10 klo 18.00, 25.10 klo 18.00, 1.11 klo 18.00, 8.11 klo 18.00, 15.11 klo 18.00, 22.11 klo 18.00, 29.11 klo 18.00, Koko syyskausi (8vk)