Hölkkä® Ryhtiliivi

57,90 

Lenkkeilijänä tiedät, kuinka tärkeää on pitää yllä oikea asento ja hengitys jokaisella askeleella. Juuri sinulle on suunniteltu Hölkkä® Ryhtiliivi – sporttinen ja täydellinen lisä lenkkeilyvarustukseesi, joka tukee ylävartaloasi ja auttaa säilyttämään optimaalisen asennon lenkin aikana.

HUOM! Ilmainen toimitus!

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Hölkkä Ryhtiliivi on täydellinen valinta aktiiviselle lenkkeilijälle, joka haluaa tukea ylävartalonsa oikeaa asentoa ja pitää hengityksen vapaana ja virtaavana. Hölkkä ryhtiliivi auttaa ohjaamaan olkapäitäsi taakse ja alas, avaten rintakehän ja mahdollistaen syvemmän, vapaamman hengityksen. Tämä ei ainoastaan paranna suorituskykyäsi ja kestävyyttäsi lenkillä, vaan auttaa myös jokaista soluasi saamaan enemmän happea.

  • Leveät olkaimet tarjoavat miellyttävän tuen, jakavat paineen tasaisesti hartioillesi ja ohjaavat olkapäitäsi luonnolliseen asentoon.
  • Portaaton ympärysmitan säätö ja joustava tarrakiinnitys mahdollistavat täydellisen istuvuuden ja maksimaalisen mukavuuden.
  • Selän asentoa korjaavat tuet ohjaavat ylävartaloasi pysymään ryhdikkäänä ja estävät kumaraa asentoa.
  • Sporttinen ja täydellisesti istuva design mahdollistaa liivin käyttämisen minkä tahansa ulkoiluvaatteen päällä, tarjoten tukea ilman, että se rajoittaa liikkuvuuttasi.
  • Heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttäsi ja turvallisuuttasi lenkkeillessäsi hämärässä.
  • Liivin keveys (vain n. 0,2 kg) ja miellyttävä materiaali takaavat, että voit keskittyä täysin lenkkeilyyn ilman, että liivi häiritsee tai tuntuu raskaalta.

Liivikoot, ympärysmitta vyötärön yläosasta pallean korkeudelta. Huomioithan, että kokoon vaikuttaa myös pituutesi. Jos olet kahden koon välivaiheilla, valitse suurempi koko. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon löytämisessä!

  • S, 68cm – 75cm
  • M, 76cm – 85cm
  • L, 86cm – 95cm
  • XL, 96cm – 100cm

Liivin materiaalina on neopreeni. Tuotteessa on heijastimia. Konepesu 30 astetta (sulje tarrat ja poista selän asentoa korjaavat tuet pesun ajaksi). Väri: Musta.

Huom. Paikallaan ollessasi, esim. päätetyöskentelyssä, käytä ryhtiliiviä aluksi vain lyhyitä aikoja. Ryhtiliivi ei korvaa työn tauotusta, eikä työasentojen säännöllistä vaihtelua. Liikunnan yhteydessä ryhtiliivin käyttöaikaa ei tarvitse rajoittaa. Hölkkä Ryhtiliivi ei sisällä lenkkeilyä tehostavaa vastinominaisuutta, vastinominaisuus on vain Hölkkä® Motiliivissä.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 35 × 25 × 3 cm (senttimetri)