Hölkkä® Lenkittäjä ääniohjattu Power Start, 6 viikon treeniohjelma

87,90  sis. ALV 24 %

Osasto:

Kuvaus

UUSI ENERGINEN SINÄ

Enää sinun ei tarvitse huolehtia treenisisällöistä – kaikki lenkit on valmiiksi suunniteltu. Voit keskittyä nauttimaan liikunnan tuomasta elinvoimasta ja edistymisestäsi.

Power Start treeniohjelma on suunniteltu niin, että 6 viikossa näet ja tunnet merkittävän muutoksen kuntoosi ja hyvinvointiisi. Ohjelma koostuu asteittain haastavammista kävely-hölkkä yhdistelmätreenistä, joiden hölkkäosuudet voit suorittaa myös tehokävelynä tai juosten, joten ohjelma sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Treenikalenteri on suunniteltu siten, että jokaiselle viikolle on kolme treeniä ja vaativuus nousee viikoittain. Tämä takaa, että pysyt motivoituneena ja koet jatkuvasti edistystä kuntoilussasi.

Treenit ovat kiireisenkin ihmisen arkeen sopivan mittaisia, 30-40 minuuttia, ja ne sisältävät seuraavat osa-alueet:

 • Lämmittely: Jokainen treeni alkaa huolellisella lämmittelyllä, joka valmistaa kehon tulevaan suoritukseen.
 • Päätreeni: Päätreenin sisältö vaihtuu viikoittain ja haastavuus kasvaa asteittain. Tämä pitää treenit mielenkiintoisina ja kehittymisen jatkuvana.
 • Jäähdyttely: Treeni päättyy aina loppuverryttelyyn, joka auttaa palautumisessa ja ehkäisee rasitusvammoja.

Asiakaskokemuksia

”Lenkittäjä on ihanan rauhallinen, iloinen ja kannustava. Hienosti rytmitetty ja ihanaa tsemppaamista mukana. Askeläänet taustalla ylläpitävät vauhtia. Olen päässyt taas lenkkeilyn makuun!” – Riika, 38

”Lenkittäjä on helppokäyttöinen ja auttaa jaksamaan ja tsemppaa puristamaan itsestä enemmän, kun tietää aina, milloin tulee viimeinen rutistus. Hengittämisen muistuttelu on hyvä juttu, voisi olla enemmänkin kuten käsistä on. Kiva, kun joku tsemppaa korvissa!” – Essi, 42

”Minulla ei ole koskaan ollut tavoitteita kuntoilun suhteen, koska olen ns. mukavuusliikkuja. Mutta nyt olen positiivisesti yllättynyt, kuinka paljon saan itsestäni irti Lenkittäjän kanssa. Lenkin jälkeen huomaan aina, että tein kaiken kuten Lenkittäjä ohjeisti! Itse en saisi itsestäni irti, että kellottaisin treenini minuutilleen, mutta kun Lenkittäjä on tehnyt sen valmiiksi, niin voin vain heittäytyä sen vietäväksi.” – Marjatta, 50

Mitä voit saavuttaa 6 viikossa

 • Parempi kestävyys ja hapenottokyky: Kuntosi nousee uudelle tasolle, huomaat jaksavasi korkeammilla syketasoilla pidempään ja hengityksesi kulkee kevyemmin.
 • Tehostunut kalorienpoltto: Kävelyn ja hölkän yhdistelmätreeni polttaa tehokkaasti kaloreita ja lisää jälkipolttoa, mikä tarkoittaa, että kehosi polttaa kaloreita vielä jopa 2 tuntia treenin jälkeen.
 • Parempi ryhti: Lenkittäjän lenkeillä opit aktivoimaan ylävartaloasi. Ylävartalon aktiivinen liikuttaminen vahvistaa keskivartaloasi, joka on hyvän ryhdin peruspilari.
 • Tehostunut aineenvaihdunta: Säännöllinen treeni saa aineenvaihduntasi toimimaan tehokkaammin.
 • Kohonnut mieliala ja vähentynyt stressi: Liikunta auttaa rentoutumaan ja parantaa mielialaa.
 • Lisää energiaa arkeen: Tunnet olosi virkeämmäksi ja energisemmäksi.

NÄIN HELPPOA SE ON – PÄÄSET NOPEASTI NAUTTIMAAN LENKITTÄJÄN TARJOAMASTA VALMENNUKSESTA:

 1. Lisää ostoskoriin Hölkkä® Lenkittäjä Power Start.
 2. Suorita maksu turvallisesti verkkokaupassamme.
 3. Maksun vahvistuttua saat sähköpostiisi treenikalenterin ja latauslinkit ensimmäisen viikon treeniäänitteisiin. Seuraavien 5 viikon treeniäänitteet saat sähköpostiisi ensimmäisen täyden viikon kuluttua tilauksestasi, aina maanantaisin viikon välein. Näin pysyt jokaisen viikon tavoitteessa varmasti ja etenet ohjelmassa hallitusti. Treeniäänitteiden voimassaoloaika on rajaton.

Nauti Lenkittäjän matkassa lenkeistäsi ja muista, että jokainen askel on askel eteenpäin, ja vie sinut kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia!

Huom. Vaikka Lenkittäjä on suunniteltu toimimaan yhdessä Hölkkä® Motiliivin kanssa, niin kaikki treenit ovat tehtävissä myös ilman Motiliiviä.