Hölkkä® Lenkittäjä ääniohjattu Motiliivikävelyn perusteet 30min

14,90  sis. ALV 24 %

Harjoituksen rakenne:

 • Lämmittely (8 minuuttia): Kävely rauhalliseen tahtiin. Käydään läpi ylävartalon ryhtiä ja kävelyn tehokkuutta parantavat yksityiskohdat. Lenkittäjä kannustaa sinua löytämään parhaan asennon ja liikkumistavan.
 • Kuntokävelyosuus (10 minuuttia): Kuntokävely, jonka aikana kiinnitetään huomiota ylävartalon asentoon ja hyvään liikerytmiin. Lenkittäjä tsemppaa ja muistuttaa oikeasta tekniikasta jokaisella askeleella.
 • Tehokävelyosio (7 minuuttia): Tehokkaampi kävelyjakso, jossa pidetään yllä hyvää asentoa ja energistä liikkumista. Lenkittäjä motivoi sinua pysymään vauhdissa ja parantamaan suorituskykyäsi.
 • Jäähdyttely (5 minuuttia): Kävely rauhallisesti, anna sykkeen laskea ja nauti onnistumisestasi!
Osasto:

Kuvaus

LEMPEÄN TEHOKAS TREENI JOKAPÄIVÄISEEN KÄYTTÖÖN – YHDESSÄ LENKITTÄJÄN KANSSA

 • Seuraat vain ääntä, joka kertoo sinulle tarkasti, mitä sinun pitää tehdä.
 • Voit treenata silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.
 • Vaikka lenkkeilet yksin, Lenkittäjän avulla saat kokemuksen, joka muistuttaa henkilökohtaista valmennusta.
 • Kuunnellessasi Lenkittäjän ohjeita ja kannustusta, sinun on helpompi pysyä motivoituneena koko treenin ajan.

HUOM! Vaikka Lenkittäjä on suunniteltu toimimaan yhdessä Hölkkä® Motiliivin kanssa, joka integroi ylävartalon osaksi treeniä, niin kaikki treenit ovat tehtävissä myös ilman Motiliiviä.

LIIKU LAADUKKAAMMIN JA ITSEVARMEMMIN LENKITTÄJÄN OHJEILLA

Lenkittäjän lenkeillä opit liikkumaan kokonaisvaltaisesti ergonomisemmin, mikä tekee lenkeistäsi entistä tehokkaampia. Opit hallitsemaan käsiesi ja keskivartalosi liikettä, ja parasta tässä on, että Lenkittäjän ohjeilla poltat enemmän kaloreita, kasvatat lihasvoimaa ja -liikkuvuutta sekä parannat ryhtiäsi.

NÄIN HELPPOA SE ON – PÄÄSET NOPEASTI NAUTTIMAAN LENKITTÄJÄN TARJOAMASTA VALMENNUKSESTA:

 1. Lisää ostoskoriin Hölkkä® Lenkittäjä -treeni.
 2. Suorita maksu turvallisesti verkkokaupassamme.
 3. Maksun vahvistuttua saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja latauslinkin Hölkkä® Lenkittäjän treeniäänitteeseen. Äänitteen voimassaoloaika on rajaton.

Nauti Lenkittäjän matkassa lenkeistäsi ja muista, että jokainen askel on askel eteenpäin, ja vie sinut kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia!