Running Training by Hölkkä

Motiliivillä saat juoksuun voimaa sekä rytmiä

Joskus juoksijat pitävät käsiään huonossa asennossa juoksun aikana tai käsien liikkeet ovat vajaita tai ylikorostuvia. Käsien vähäinen käyttö tai väärä asento vaikuttaa juoksun tehokkuuteen, rytmitykseen ja juoksuasentoon. Jotta kädet saadaan hallintaan on keskivartalon oltava kunnossa.

Kädet käyttöön ja keskivartalo hallintaan

Motiliivin avulla käsiesi liikuttaminen tehostuu ja käsien liikeradat paranevat. Liivi ohjaa sinut ryhdikkääseen asentoon ja vastinnauhat tuottavat aktiivista työtä käsille ja erityisesti keskivartalosi isoille lihaksille. Juoksijalle keskivartalon hallinta on ensisijaisen tärkeää. Kun hallitset kehosi keskiosat, voit paremmin hallita myös käsien ja jalkojen liikkeitä. Motiliivillä kehität juoksutekniikkaa ja keskivartalosi hallintaa, saat lisää vauhtia ja voimaa juoksuun sekä vaihtelua treeneihin.

Katso juoksuvalmentaja, fysioterapeutti Pia Nykäsen monipuolinen running-treeni oheiselta videolta ja poimi vinkit talteen.

Motiliivillä juoksuharjoittelussa alkuun päästäksesi keskity seuraaviin asentoihin ja liikkeisiin:

  • Olkapäät alhaalla, katse eteenpäin ja keskivartalossa hyvä tuki (lantio ylös)
  • Kädet liikkuvat läheltä vartaloa 90 asteen kulmassa ja rytmittävät juoksua
  • Suuntaa käsien liike eteenpäin, ei sivuille
  • Pidä liikkeet rentoina ja tehokkaina, älä jännitä lihaksia turhaan

Rullaavia juoksuja!

Tilaa Motiliivi

Kävelystä teho­­kävelyksi

Ylävartalo jäykkänä köpöttely on yleinen ongelma, joka kuormittaa niveliä ja aiheuttaa selkäkipuja. Motiliivi aktivoi tehokkaasti keskivartalon lihaksia tehostaen kävelyä.

Tutustu ja opi lisää

Walking Training by Hölkkä

Harjoita useaa fyysisen kunnon osa-aluetta

Power-treenin avulla pystyt kehittämään lihaskuntoa, kehonhallintaa, tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja kestävyyttä.

Tutustu ja opi lisää

Power Training by Hölkkä

Ylävartalo kipujen ja kuntou­tuksen kulmakivi

Fysioterapeutit pitävät motiliiviä hyvänä kuntoutusvälineenä. Säännöllinen liivin käyttäminen myös ennaltaehkäisee ja hoitaa niska-hartiajumeja.

Tutustu ja opi lisää

Fysio Training by Hölkkä

Nosta sykkeesi ja kehitä kuntoa

Cardio on kuntoliikuntamuoto, joka kehittää peruskestävyyttä, parantaa hapenottokykyä ja vahvistaa verenkiertoelimistön toimintaa.

Tutustu ja opi lisää

Cardio Training by Hölkkä