Palvelut

Hölkkä® -kurssit

Liikunta- ja terveysalan asiantuntijan kehittämä Hölkkä® Power Walking kurssi sopii sinulle, joka haluat saada enemmän irti kävelylenkkeilystä, lisätä energiankulutustasi, vahvistaa ylävartalosi lihasvoimaa ja liikkuvuutta ja parantaa aerobista kuntoasi.

Hölkkä® Power Walking -kurssi

Kävely on Suomen suosituin liikuntamuoto. Hölkkä® Power Walking on Hölkkä-liivillä tehostettua kävelyä. Hölkkä-liivi on ryhtiliivi, jossa on kyynärvarsiin tulevat vastuskuminauhat. Näin saat aktivoitua ja vahvistettua ylävartalon lihaksia kävelyn yhteydessä.

Hölkkä Power Walking -kurssi on turvalliseksi suunniteltu ja viihdyttävästi toteutettu neljä ohjattua tuntia sisältävä kurssipaketti, jonka ideana on, että kerran viikossa liikutaan yhdessä, ja muina päivinä ohjaajan ohjeiden mukaan omalla ajalla. Näin tulee liikuttua enemmän ja säännöllisemmin.

Kyse ei ole vain 4 tunnin kuntokuurista suorituksena, vaan liikuntaharrastuksesta, johon yhdessä motivoidumme paremmin ja jota on myös kurssin jälkeen mukava ja mielekäs jatkaa. Samalla sitoudumme oman kuntomme kohottamiseen.

Koulutettu Hölkkä® Power Walking -ohjaaja vastaa tuntien liikunnallisesta sisällöstä ja opastuksesta. Näin liikkujilla on alusta asti tuntuma oikeaan tekniikkaan. Alku- ja loppuverryttelyt kruunaavat tunnin mittaisen harjoittelun. Hölkkä® Power Walking ei ole kilpakävelyä vaan monipuolista, iloista ja ohjattua ryhmäliikuntaa ulkona mieltä virkistävillä reiteillä!

HÖLKKÄ® POWER WALKING TEKEE IHMEITÄ

  • Tehostaa verenkierto- ja hengityselimistön toimintaa
  • Vahvistaa lihaskuntoa
  • Parantaa ryhtiä
  • Vähentää niska-hartian ja yläselän kireystiloja
  • Kehittää liikkuvuutta
  • Parantaa sokeriaineenvaihduntaa
  • Alentaa verenpainetta ja leposykettä
  • Vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja saa aikaan suotuisia muutoksia myös rasva-aineenvaihdunnassa
  • Virkistää mieltä ja kohentaa kestävyyskuntoa

HINTA: 159€ (sis alv 24%). Hintaan sisältyy 4 ohjattua tuntia, Personal Trainerin ohjeet omaehtoiseen harjoitteluun sekä Hölkkä-liivi omaksi.

Koulutamme myös liikunta-alan ammattilaisia Hölkkä® Power Walking ohjaajiksi, lue lisää täältä

Power Walking TAMPERE JA LÄHIKUNNAT

Tiedustelut tulevista kursseisita: info@holkka.fi

Ilmaiset Hölkkä-liivilenkit: Lempäälässä


Power Walking HELSINKI, ESPOO, VANTAA 

Tiedustelut tulevista kursseisita: valmennukset@easytraining.fi

Tutustumistunnit Helsingissä: varaa paikkasi täältä


Kokemuksia:

“Tulin kurssille, koska kärsin jo melkein kroonisista niska/hartia/lapajumeista. Sauvakävelyä olen harrastanut jo muutaman vuoden ja siitä olenkin saanut apua jumeihini, mutta ajattelin kokeilla myös liiviä, jolla voi lenkkeillä myös vaativimmissa olosuhteissa (metsäisillä luontopoluilla) ja hölkätä, mitä sauvojen kanssa ei voi.

Tuntien aikana huomaan heti kuinka yläkroppa vetristyy ja ryhti paranee. Käytän myös käsiä enemmän kuin sauvojen kanssa.

Lenkin jälkeen niskoissa ja hartioissa tuntuu väsymystä, liikkuvuutta on tullut lisää ja isoimmat jumit ovat jääneet lenkin varrelle. Seuraavana päivänä tietää kyllä “kauhoneensa” liivin kanssa, mutta olo on vetreä. Ja mieli halajaakin uudelle lenkille.”
Minna, 53v.


”Bongasin hölkkä-liivikurssin Facebookista ja ilmoittauduin heti mukaan. Toimistotyö näyttöpäätteellä on vaatinut veronsa ja olen kokeillut niska- ja olkapääkipujen ja jumien hoitoon monenmoista. Kävelylenkit kuuluivat arkeeni jo ennen hölkkä-liivikurssia, mutta halusin kokeilla saisiko liivillä lisää liikettä ylävartaloon.

Jo heti ensimmäisellä kerralla huomasin kuinka liivi todella aktivoi lapojen ja yläselänseutua. Vastus ei tunnu kävellessä raskaalta, mutta pysähtyessä huomasin kuinka lihakset olivat niska-hartiaseudusta lämmenneet ja veri lähtenyt aivan erilailla kiertämään. Olkapääni on ollut todella oikutteleva, mutta yllätyksekseni liivi ei vastuksesta huolimatta kohdistanut yhtään kipeyttävää rasitusta oireilevaan olkapäähäni. Lenkin jälkeen olo oli hyvä, niin kuin ulkoilun jälkeen aina. Ylävartalon lihakset tuntuivat lämmenneiltä, mutta eivät varsinaisesti rasittuneilta. Lenkkiä seuraavana aamuna huomasin kyllä käsissä ja hartioissa mukavaa lihasjomoa; lihakset olivat todella joutuneet hommiin, vaikka lenkillä vastusta ei edes huomaa!

Nyt olen monien kuukausien olkapääkipujen jälkeen päässyt oireiluista lähes kokonaan eroon yhdistämällä säännölliset hölkkä-liivilenkit lihaskuntoharjoitteluun.”
Jenni, 30v.

Tapahtumat

Tiistai-iltojen ilmaiset Hölkkä-liivi kävelylenkit Lempäälässä

Ylä- ja keskivartalon lihasten aktivointi kävellessä ja juostessa tapahtuu kuin itsestään Hölkkä-liivissä olevien vastuskuminauhojen avulla. Lihastyön lisääntyessä myös energiankulutus kasvaa ja lenkistä tulee kertaheitolla koko kropan treeni. Hölkkä-liivi sopii kaikentasoisille kuntoilijoille jotka haluavat lisää tehoa ja vaihtelua lenkkeilyyn. Lisäksi se sopii hyvin ennaltaehkäisemään ja hoitamaan niskan, olkapäiden, lavan tai selän alueen kipuja. Hölkkä-liivi on suomalainen innovaatio, jota myös terveys- ja liikunta-alan ammattilaiset suosittelevat. 

Mukaan lenkeille ovat tervetulleita erityisesti niska- ja hartiaseudun vaivoista kärsivät, mutta myös kaikki kokeilunhaluiset aktiiviset kävelylenkkeilyn harrastajat, jotka haluavat saada ylävartaloonsa liikettä ja lihaskuntoa. Kävelytahti lenkeillä on ripeä.

AIKA: joka tiistai 10. joulukuuta asti klo 18 – 18.45

PAIKKA: kokoontuminen Kukkolantie 14, Lempäälä

HINTA: ilmainen

ILMOITTAUTUMINEN: lenkkipäivää edeltävänä päivänä viimeistään klo 12 mennessä info@holkka.fi tai p. 045 1606564, ilmoita samalla kokosi S, M, L, XL

Huom! testiliivejä on käytössä rajallinen määrä, joten ole nopea ja varaa itsellesi sopivan kokoinen liivi ajoissa

Hölkkä® Power Walking ohjaajakoulutus

Hölkkä® Power Walking on liikunta- ja terveysalan asiantuntijan kehittämä, laadukas kuntoliikuntaohjelma. Hölkkä® Power Walking perustuu toiminnalliseen ja intervallimuotoiseen harjoitteluun hölkkäliiviä hyödyntäen ja se sopii todella hyvin ryhmäliikuntaan ja yksilölliseen harjoitteluun.

Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet toimia Hölkkä® Power Walking -kurssien ohjaajana.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti sinulle, joka jo toimit alalla ohjaajana, valmentajana, PT:nä, fysioterapeuttina tai vaikkapa opettajana koulussa. Mukaan ovat kuitenkin tervetulleita myös kaikki, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan alalla tulevaisuudessa.

Koulutus muodostuu teoriasta sekä käytännön osasta, joilla käydään läpi mm. Hölkkä-liivin käyttöä sekä ohjaajan roolia.

Käymme läpi muun muassa Hölkkä® Power Walking harjoittelun soveltamista erilaisille kohderyhmille ja yksilöille, vastuskuminauhojen oikeaa ja tehokasta käyttöä, treenin ja ryhmäliikuntatunnin suunnittelua, treenin intensiteetin säätelyä, sekä kommunikointia treenin aikana. Jokainen saa myös mukaansa valmiin Hölkkä® Power Walking kurssiohjelman, johon yhdessä koulutuksen aikana perehdymme.

Koulutus kestää 3 tuntia.

Suoritetun koulutuksen jälkeen olet auktorisoitu Hölkkä® Power Walking -ohjaaja. Suoritetusta koulutuksesta saat myös pätevyystodistuksen.

Hinta: 179,00 euroa (sis. alv 24%). Hintaan sisältyy valmis kurssiohjelma ja ohjaajalle oma Hölkkä-liivi.

Aika ja paikka: 1/2020 Tampereella ja Helsingissä

Tiedustelut: valmennukset@easytraining.fi

Lue Hölkkä® Power Walking -kurssin kuvaus täältä

HÖLKKÄ-LIIVISETIT HENKILÖSTÖLAHJAKSI

Aktiivinen lahja, joka motivoi saajaansa ja edistää työhyvinvointia

Hölkkä-liivisetti on mainio lahjaidea aktiiviseen vapaa-ajanviettoon ja niska-hartiaseudun hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Kysy tarjous niin pienille kuin isommillekin tilausmäärille asiakaspalvelustamme: info@holkka.fi

Valikko