Palvelut - Hölkkä Oy

Treeniä myös ylävaralolle, eikä vain jaloille

 

Harjoitus­menetelmät

Tutustu alla oleviin harjoitusmenetelmiin ja valitse juuri itsellesi sopiva harjoitusmuoto.

Tehokasta koko kehon lihaksistoa aktivoivaa kävelyharjoitusta, joka parantaa samanaikaisesti ryhtiä, lisää liikkuvuutta ja kehittää lihas- ja aerobista kuntoa.
Lue lisää

Juoksuharjoittelua monipuolisesti tukevaa kestävyys-, voima- ja liikkuvuus­harjoittelua. Harjoitus aktivoi tehokkaasti ylävartaloa ja käsien liikettä, joka edesauttaa myös juoksutekniikan kehittymistä.
Lue lisää

Helppoa ja turvallista niska-hartiaseudun ja yläselän oireita ennalta­ehkäisevää ja hoitavaa harjoitusta, joka pitää ylävartalon lihakset terveinä ja joustavina.
Lue lisää

Sykettä nostattavaa kunto­liikuntaa, joka kehittää peruskestävyyttä, parantaa hapenottokykyä ja vahvistaa verenkierto­elimistön toimintaa.
Lue lisää

Harjoitusta, joka kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa, tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Power-treeni harjoittaa siis useaa fyysisen kunnon osa-aluetta samaan aikaan.
Lue lisää

Koulutukset

Hölkkä® Training ohjaajakoulutus

Koulutus antaa valmiudet toimia Hölkkä Training -liikuntakonseptin ohjaajana.

Hölkkä Training -liikuntakonseptin harjoitusmenetelmät soveltuvat seuraaviin liikuntamuotoihin:

  • ohjattu ryhmäliikunta ulkona, salissa ja juoksumatolla
  • osaksi juoksukoulua tai vastaavaa treenimuotoa
  • yksilöohjaus (PT/fysioteraputti vs. asiakas)

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti liikunta-alan ammattilaisille, valmentajille, personal trainereille tai fysioterapeuteille.

Suoritetun koulutuksen jälkeen olet auktorisoitu Hölkkä® Training -ohjaaja. Suoritetusta koulutuksesta saat myös pätevyystodistuksen.

Tiedustelut: myynti@holkka.fi

Tiimi

Stiina Enqvist

Pia Nykänen

Valikko