Palvelut - Hölkkä Oy

Ryhmäliikuntatunnit, koulutukset ja tapahtumat

Hölkkä® -liikuntaohjelmat ovat monipuolisia ja inspiroivia, liikkuvuutta, lihasvoimaa ja kestävyyttä kehittäviä treeniohjelmia, jotka pohjautuvat tutkittuun tietoon ja ammattilaisten kokemukseen.

Hölkkä® Power Walking -ryhmäliikuntatunnit

Hölkkä Power Walking on Hölkkäliivillä tehostettua kestävyyskuntoa kehittävää tehokävelyä tai -hölkkää, johon sisältyy monipuolisia liikkuvuus- ja lihasvoimaharjoitteita. Hölkkä-liivillä saadaan lisättyä ylävartalon lihastyötä jopa yli 60% verrattuna tavalliseen lenkkeilyyn ilman hölkkä-liiviä. Hölkkä Power Walking nostaa lenkkeilyn tehot kokonaan uudelle tasolle ja lisää monia terveyshyötyjä.

Tunneilla opit oikeat tekniikat niin tehokävelyyn kuin tehohölkkäänkin sekä tekniikan soveltamista erilaisiin maastoihin. Opit myös eri sykealuilla harjoittelua ja miten hyödynnät ne tehokävelyssä sekä tehohölkässä.

TAMPERE, Power Walking

GOGO Liikuntakeskus


HELSINKI, Power Walking

Easytraining


Hölkkä® Fysio Walking -ryhmäliikuntatunnit

Hölkkä Fysio Walking on kestävyyskuntoa parantavaa kävely- tai hölkkätreeniä, jossa tehdään Hölkkäliivin avulla ylävartalon TULE-ongelmia kuntouttavaa ja ennaltaehkäisevää liikkuvuus- ja lihasvoimaharjoittelua. Hölkkäliiviä käyttämällä verenkierto ja aineenvaihdunta lihaksissa lisääntyy ja kireystilat alkavat vähitellen antamaan periksi niska-hartiaseudussa. Hölkkäliivi tukee selän luonnollista asentoa ja ryhtiä, jolloin myös hengityslihaksisto toimii vapaammin.

Tunneilla opit monipuolisia keinoja lihaskunnon ja liikkuvuuden kehittämiseen ja edistät tehokkaasti ylävartalosi TULE-terveyttä.

PIRKKALA, Fysio Walking (Hölkkä-liivitreenit)

Tmi Pia Nykänen 


ORIVESI, Fysio Walking

Kuntokeskus Kuntokuume 


Kokemuksia:

”Tulin kurssille, koska kärsin jo melkein kroonisista niska/hartia/lapajumeista. Sauvakävelyä olen harrastanut jo muutaman vuoden ja siitä olenkin saanut apua jumeihini, mutta ajattelin kokeilla myös liiviä, jolla voi lenkkeillä myös vaativimmissa olosuhteissa (metsäisillä luontopoluilla) ja hölkätä, mitä sauvojen kanssa ei voi.

Tuntien aikana huomaan heti kuinka yläkroppa vetristyy ja ryhti paranee. Käytän myös käsiä enemmän kuin sauvojen kanssa.

Lenkin jälkeen niskoissa ja hartioissa tuntuu väsymystä, liikkuvuutta on tullut lisää ja isoimmat jumit ovat jääneet lenkin varrelle. Seuraavana päivänä tietää kyllä ”kauhoneensa” liivin kanssa, mutta olo on vetreä. Ja mieli halajaakin uudelle lenkille.”
Minna, 53v.


”Bongasin hölkkä-liivikurssin Facebookista ja ilmoittauduin heti mukaan. Toimistotyö näyttöpäätteellä on vaatinut veronsa ja olen kokeillut niska- ja olkapääkipujen ja jumien hoitoon monenmoista. Kävelylenkit kuuluivat arkeeni jo ennen hölkkä-liivikurssia, mutta halusin kokeilla saisiko liivillä lisää liikettä ylävartaloon.

Jo heti ensimmäisellä kerralla huomasin kuinka liivi todella aktivoi lapojen ja yläselänseutua. Vastus ei tunnu kävellessä raskaalta, mutta pysähtyessä huomasin kuinka lihakset olivat niska-hartiaseudusta lämmenneet ja veri lähtenyt aivan erilailla kiertämään. Olkapääni on ollut todella oikutteleva, mutta yllätyksekseni liivi ei vastuksesta huolimatta kohdistanut yhtään kipeyttävää rasitusta oireilevaan olkapäähäni. Lenkin jälkeen olo oli hyvä, niin kuin ulkoilun jälkeen aina. Ylävartalon lihakset tuntuivat lämmenneiltä, mutta eivät varsinaisesti rasittuneilta. Lenkkiä seuraavana aamuna huomasin kyllä käsissä ja hartioissa mukavaa lihasjomoa; lihakset olivat todella joutuneet hommiin, vaikka lenkillä vastusta ei edes huomaa!

Nyt olen monien kuukausien olkapääkipujen jälkeen päässyt oireiluista lähes kokonaan eroon yhdistämällä säännölliset hölkkä-liivilenkit lihaskuntoharjoitteluun.”
Jenni, 30v.

Hölkkä® Power Walking ja Fysio Walking ohjaajakoulutukset

Hölkkä® Power Walking ohjaajakoulutus

Hölkkä Power Walking on liikunta- ja terveysalan asiantuntijan kehittämä laadukas kuntoliikuntaohjelma, jossa ylävartalon tehokas aktivointi hölkkäliivillä yhdistetään power walking – tekniikkaan. Hölkkä Power Walking perustuu toiminnalliseen ja intervallimuotoiseen harjoitteluun hölkkäliiviä hyödyntäen ja se sopii todella hyvin ryhmäliikuntaan ja yksilölliseen harjoitteluun niin salilla, ulkona kuin juoksumatollakin.

Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet toimia Hölkkä Power Walking -liikuntaohjelman ohjaajana.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti sinulle, joka jo toimit liikunta-alalla ohjaajana, valmentajana, PT:nä, fysioterapeuttina tai vaikkapa opettajana koulussa.

Koulutus muodostuu teoriasta sekä käytännön osasta.

Koulutuksessa opettelemme muun muassa Hölkkäliivin oikeaoppista käyttöä osana harjoittelua sekä Power Walking tekniikkaharjoitteita liivillä ja ilman. Jokainen saa myös mukaansa valmiin Hölkkä Power Walking kurssikonseptin, johon yhdessä koulutuksen aikana perehdymme.

Koulutus kestää 4 tuntia.

Suoritetun koulutuksen jälkeen olet auktorisoitu Hölkkä® Power Walking -ohjaaja. Suoritetusta koulutuksesta saat myös pätevyystodistuksen.

Tiedustelut: powerwalking@holkka.fi

Hölkkä® Fysio Walking ohjaajakoulutus

Hölkkä Fysio Walking on terveys- ja liikunta-alan asiantuntijan kehittämä harjoituskonsepti, johon sisältyy ylävartalon TULE-ongelmia ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa liikkuvuus- ja lihasvoimaharjoittelua hölkkäliiviä hyödyntäen sekä kestävyyskuntoa parantavaa kävely- tai hölkkätreeniä. Hölkkä Fysio Walking sopii hyvin sekä yksilölliseen harjoitteluun että ryhmäliikuntaan.

Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia Hölkkä Fysio Walking -harjoitusohjelman ohjaajana.
Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti sinulle, joka jo toimit fysioterapeuttina, liikunnanohjaajana tai personal trainerina.

Koulutus muodostuu sekä teoriasta että käytännön osiosta.

Koulutuksessa käymme läpi Hölkkä-liivin tehokasta ja monipuolista käyttöä ylävartalon TULE-ongelmien ehkäisyssä ja hoidossa.

Jokainen saa myös mukaansa valmiin Hölkkä Fysio Walking kurssikonseptin, johon koulutuksen aikana perehdymme.

Koulutus kestää 4 tuntia.

Suoritetun koulutuksen jälkeen olet auktorisoitu Hölkkä® Fysio Walking ohjaaja. Suoritetusta koulutuksesta saat myös pätevyystodistuksen.

Tiedustelut: fysiowalking@holkka.fi

Haluatko saada lisää tehoa kävelyyn tai juoksuun? Haluatko vahvistaa niska-hartiaseutua?

Nyt voit myös vuokrata Hölkkäliivin viikoksi tai kahdeksi ja kokeilla, miltä lenkkeily tuntuu Hölkkäliivin kanssa. Saat opastuksen ja treeniohjelman viikoksi.

Hinta: 20€ / viikko (sis. alv 24%)

VUOKRAUS:

Tampereen seutu / Tmi Pia Nykänen runforfunpianykanen@gmail.com

Helsingin seutu / Easytraining, Jasmin Hongell Nzaro valmennukset@easytraining.fi

Valikko