Palvelut - Hölkkä Oy

Palvelut

 

 

Harjoitus­menetelmät

Tutustu alla oleviin harjoitusmenetelmiin ja aloita itsenäinen harjoittelu tai osallistu virkistäville ulkoliikuntatunneillemme. Syksyn 2021 liikuntakalenterin löydät täältä.

Tehokasta koko kehon lihaksistoa aktivoivaa kävelyharjoitusta, joka parantaa samanaikaisesti ryhtiä, lisää liikkuvuutta ja kehittää lihas- ja aerobista kuntoa.
Lue lisää

Juoksuharjoittelua monipuolisesti tukevaa kestävyys-, voima- ja liikkuvuus­harjoittelua. Harjoitus aktivoi tehokkaasti ylävartaloa ja käsien liikettä, joka edesauttaa myös juoksutekniikan kehittymistä.
Lue lisää

Helppoa ja turvallista niska-hartiaseudun ja yläselän oireita ennalta­ehkäisevää ja hoitavaa harjoitusta, joka pitää ylävartalon lihakset terveinä ja joustavina.
Lue lisää

Sykettä nostattavaa kunto­liikuntaa, joka kehittää peruskestävyyttä, parantaa hapenottokykyä ja vahvistaa verenkierto­elimistön toimintaa.
Lue lisää

Harjoitusta, joka kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa, tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Power-treeni harjoittaa siis useaa fyysisen kunnon osa-aluetta samaan aikaan.
Lue lisää

Koulutukset

Hölkkä® Training ohjaajakoulutus

Koulutus antaa valmiudet toimia Hölkkä Training -liikuntakonseptin ohjaajana.

Hölkkä Training -liikuntakonseptin harjoitusmenetelmät soveltuvat seuraaviin liikuntamuotoihin:

  • ohjattu ryhmäliikunta ulkona, salissa ja juoksumatolla
  • osaksi juoksukoulua tai vastaavaa treenimuotoa
  • yksilöohjaus (PT/fysioteraputti vs. asiakas)

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti liikunta-alan ammattilaisille, valmentajille, personal trainereille tai fysioterapeuteille.

Suoritetun koulutuksen jälkeen olet auktorisoitu Hölkkä® Training -ohjaaja. Suoritetusta koulutuksesta saat myös pätevyystodistuksen.

Tiedustelut: myynti@holkka.fi

Tiimi

Stiina Enqvist

Pia Nykänen

Valikko