Palvelut

Hölkkä® -kurssit ja tapahtumat

Hölkkä® Power Walking nostaa ulkoliikunnasta nauttivan aktiivisen ihmisen kävelylenkit kokonaan uudelle tasolle.

Hölkkä® Power Walking -kurssi

Hölkkä Power Walking on Hölkkäliivillä tehostettua kuntokävelyä, joka nostaa kävelylenkkeilyn tehot kokonaan uudelle tasolle ja lisää myös monia terveyshyötyjä.

Tällä neljän viikon kurssilla opit oikeat tekniikat sekä tehokävelyyn että tehohölkkään, opit myös eri sykealuilla harjoittelua ja miten hyödynnät ne tehokävelyssä sekä tehohölkässä.
Jokaisella tunnilla on oma teemansa ja 60 minuutin aikana opit lisää tekniikkaa sekä sen soveltamista erilaisiin maastoihin.

HÖLKKÄ® POWER WALKING TEKEE IHMEITÄ

  • Tehostaa verenkierto- ja hengityselimistön toimintaa
  • Vahvistaa lihaskuntoa
  • Parantaa ryhtiä
  • Vähentää niska-hartian ja yläselän kireystiloja
  • Kehittää liikkuvuutta
  • Parantaa sokeriaineenvaihduntaa
  • Alentaa verenpainetta ja leposykettä
  • Vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja saa aikaan suotuisia muutoksia myös rasva-aineenvaihdunnassa
  • Virkistää mieltä ja kohentaa kestävyyskuntoa

KURSSIN SISÄLTÖ:

Tunti 1: Hölkkäliivin käytön perusteet, power walking tekniikka
Tunti 2: Vauhdin lisääminen ja hengitys
Tunti 3: Eri tekniikoita ylämäki- ja porrastreeniin
Tunti 4: Intervalliharjoittelu kestävyyskuntoa parantamaan, sykealueet


Haluaisitko sinäkin Hölkkä® Power Walking ohjaajaksi? Koulutamme liikunta-alan ammattilaisia Hölkkä® Power Walking ohjaajiksi, lue lisää täältä

TAMPERE JA LÄHIKUNNAT

Kurssit: kevät 2020

Tutustumistunnit: Lempäälässä

Tuote-esittely (ajanvarauksella): Hölkkä


HELSINKI, ESPOO, VANTAA 

Kurssit: kevät 2020

Tutustumistunnit: Helsingissä

Tuote-esittely (ajanvarauksella): Easytraining


KEURUU JA LÄHIKUNNAT 

Kurssit: kevät 2020

Tuote-esittely (ajanvarauksella): Wellnette


ROVANIEMI 

Tuote-esittely (ajanvarauksella): Tmi FysioJenni


Kokemuksia:

“Tulin kurssille, koska kärsin jo melkein kroonisista niska/hartia/lapajumeista. Sauvakävelyä olen harrastanut jo muutaman vuoden ja siitä olenkin saanut apua jumeihini, mutta ajattelin kokeilla myös liiviä, jolla voi lenkkeillä myös vaativimmissa olosuhteissa (metsäisillä luontopoluilla) ja hölkätä, mitä sauvojen kanssa ei voi.

Tuntien aikana huomaan heti kuinka yläkroppa vetristyy ja ryhti paranee. Käytän myös käsiä enemmän kuin sauvojen kanssa.

Lenkin jälkeen niskoissa ja hartioissa tuntuu väsymystä, liikkuvuutta on tullut lisää ja isoimmat jumit ovat jääneet lenkin varrelle. Seuraavana päivänä tietää kyllä “kauhoneensa” liivin kanssa, mutta olo on vetreä. Ja mieli halajaakin uudelle lenkille.”
Minna, 53v.


”Bongasin hölkkä-liivikurssin Facebookista ja ilmoittauduin heti mukaan. Toimistotyö näyttöpäätteellä on vaatinut veronsa ja olen kokeillut niska- ja olkapääkipujen ja jumien hoitoon monenmoista. Kävelylenkit kuuluivat arkeeni jo ennen hölkkä-liivikurssia, mutta halusin kokeilla saisiko liivillä lisää liikettä ylävartaloon.

Jo heti ensimmäisellä kerralla huomasin kuinka liivi todella aktivoi lapojen ja yläselänseutua. Vastus ei tunnu kävellessä raskaalta, mutta pysähtyessä huomasin kuinka lihakset olivat niska-hartiaseudusta lämmenneet ja veri lähtenyt aivan erilailla kiertämään. Olkapääni on ollut todella oikutteleva, mutta yllätyksekseni liivi ei vastuksesta huolimatta kohdistanut yhtään kipeyttävää rasitusta oireilevaan olkapäähäni. Lenkin jälkeen olo oli hyvä, niin kuin ulkoilun jälkeen aina. Ylävartalon lihakset tuntuivat lämmenneiltä, mutta eivät varsinaisesti rasittuneilta. Lenkkiä seuraavana aamuna huomasin kyllä käsissä ja hartioissa mukavaa lihasjomoa; lihakset olivat todella joutuneet hommiin, vaikka lenkillä vastusta ei edes huomaa!

Nyt olen monien kuukausien olkapääkipujen jälkeen päässyt oireiluista lähes kokonaan eroon yhdistämällä säännölliset hölkkä-liivilenkit lihaskuntoharjoitteluun.”
Jenni, 30v.

Tapahtumat

Tiistai-iltojen Hölkkä-liivi kävelylenkit Lempäälässä

Mukaan lenkille ovat tervetulleita erityisesti niska- ja hartiaseudun vaivoista kärsivät, mutta myös kaikki kokeilunhaluiset aktiiviset kävelylenkkeilyn harrastajat, jotka haluavat saada ylävartaloonsa liikettä ja lihaskuntoa. Kävelytahti lenkillä on ripeä.

AIKA: 10.12 klo 18 – 18.45

PAIKKA: kokoontumispaikka ilmoitetaan osallistujille erikseen

ILMOITTAUTUMINEN: lenkkipäivää edeltävänä päivänä viimeistään klo 12 mennessä info@holkka.fi tai p. 045 1606564, ilmoita samalla kokosi S, M, L, XL

Huom! testiliivejä on käytössä rajallinen määrä, joten ole nopea ja varaa itsellesi sopivan kokoinen liivi ajoissa

Hölkkä® Power Walking ohjaajakoulutus

Hölkkä® Power Walking on liikunta- ja terveysalan asiantuntijan kehittämä, laadukas kuntoliikuntaohjelma. Hölkkä® Power Walking perustuu toiminnalliseen ja intervallimuotoiseen harjoitteluun hölkkäliiviä hyödyntäen ja se sopii todella hyvin ryhmäliikuntaan ja yksilölliseen harjoitteluun.

Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet toimia Hölkkä® Power Walking -kurssien ohjaajana.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti sinulle, joka jo toimit alalla ohjaajana, valmentajana, PT:nä, fysioterapeuttina tai vaikkapa opettajana koulussa. Mukaan ovat kuitenkin tervetulleita myös kaikki, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan alalla tulevaisuudessa.

Koulutus muodostuu teoriasta sekä käytännön osasta, joilla käydään läpi mm. Hölkkä-liivin käyttöä sekä ohjaajan roolia.

Käymme läpi muun muassa Hölkkä® Power Walking harjoittelun soveltamista erilaisille kohderyhmille ja yksilöille, vastuskuminauhojen oikeaa ja tehokasta käyttöä, treenin ja ryhmäliikuntatunnin suunnittelua, treenin intensiteetin säätelyä, sekä kommunikointia treenin aikana. Jokainen saa myös mukaansa valmiin Hölkkä® Power Walking kurssiohjelman, johon yhdessä koulutuksen aikana perehdymme.

Koulutus kestää 3 tuntia.

Suoritetun koulutuksen jälkeen olet auktorisoitu Hölkkä® Power Walking -ohjaaja. Suoritetusta koulutuksesta saat myös pätevyystodistuksen.

Hinta: 179,00 euroa (sis. alv 24%). Hintaan sisältyy ohjaajalle oma Hölkkä-liivi.

Aika ja paikka: 1/2020 Tampereella ja Helsingissä

Tiedustelut: valmennukset@easytraining.fi

Lue Hölkkä® Power Walking -kurssin kuvaus täältä

HÖLKKÄ-LIIVISETIT HENKILÖSTÖLAHJAKSI

Aktiivinen lahja, joka motivoi saajaansa ja edistää työhyvinvointia

Hölkkä-liivisetti on mainio lahjaidea aktiiviseen vapaa-ajanviettoon ja niska-hartiaseudun hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Kysy tarjous niin pienille kuin isommillekin tilausmäärille asiakaspalvelustamme: info@holkka.fi

Valikko