Palvelut

TYKY- ja virkistystoiminta

Fysioterapeutin PAKETTI 1 – luento ja Hölkkäliivi-liikuntatuokio

Hyvinvoinnin aakkoset -luento
Elintavoilla on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä sekä sairastumisriskin pienentämisessä. Luennolla (60 min) käydään läpi ravitsemus-, uni- ja liikuntasuosituksia sekä käydään läpi omia muutostarpeita ja mahdollisuuksia. Tarkoituksena on saada aikaan pieniä, mutta pysyviä muutoksia ruoka-, uni- ja liikuntatottumuksiin.

Liikettä ja ryhtiä niska-hartiaseutuun
Onko niska-hartiaseutusi jumissa? Kaipaako ryhtisi tukea? Hölkkä-liivin avulla saadaan monipuolisuutta, vaihtelua ja tehoa kuntoiluun. Tunnin (45 min) aikana saat tietoa ja ohjausta omaehtoiseen niska-hartiaseudun harjoitteluun Hölkkä-liiviä hyödyntäen.

Paketti rakennetaan työyhteisön tarpeiden mukaan.

Pyydä tarjous: Pia Nykänen puh. 040 527 0445
runforfunpianykanen@gmail.com

Fysioterapeutin PAKETTI 2 – liikettä ja liikkuvuutta Hölkkä-liiviä hyödyntäen

Monipuolista ja tehokasta Hölkkä-liiviliikuntaa luonnossa kävellen, hölkäten tai juosten. Tunnilla (60 min) käydään läpi niska-hartiaseudun liikkuvuutta, lihasten aineenvaihduntaa ja elastisuutta lisääviä harjoitteita Hölkkä-liiviä hyödyntäen. Hölkkä-liivin avulla saadaan monipuolisuutta, vaihtelua ja tehoa kuntoiluun.

Pyydä tarjous: Pia Nykänen puh. 040 527 0445
runforfunpianykanen@gmail.com

Paljon kiitoksia erityisesti hyvästä liikuntatuokiosta perjantai-iltapäivänä. Oli oikein onnistunut: täällä toimistolla on jo useammastakin suusta kuultu kehuja, ja myös että tuntui lihaksissa vielä viikonloppunakin!
Jukka Reunavuori, Business Tampere projektipäällikkö
Liikettä ja ryhtiä niska-hartiaseutuun Tyky-paketti

Kurssit ja ryhmäliikunta

RYHTIRYHMÄ, Liikuntakeskus Parkki (Lempäälä)

Matalan kynnyksen liikuntaa, jossa edetään pääsääntöisesti ulkona kävellen Hölkkä-liiviä hyödyntäen. Paranna samanaikaisesti ryhtiä, lisää liikkuvuutta ja kehitä lihas- ja aerobista kuntoa!

Peruslenkillä työtä tekee enimmäkseen vain alakroppasi, mutta Hölkkä-liivilenkillä harjoittelu kohdistuu myös ylävartalosi lihaksiin. Ylävartalon lihasten aktivoituessa ylä- ja alavartalosi rytmi tahdistuu ja saumaton liikevirtaus aktivoi myös keskivartalosi lihaksia.

Aika: torstaisin 29.8. – 28.11.2019 klo 18-19

Paikka: Kaipionmäentie 5, 37570 Lempäälä (Ideaparkin vieressä)

Hinta: 75€/käytössä oma liivi, 125€/käytössä Liikuntaparkin lainaliivi

Liikuntakeskus Parkki, paikkavaraukset

Palautetta kevään 2019 Niskat kuntoon -kurssille osallistuneilta:

“Tulin kurssille, koska kärsin jo melkein kroonisista niska/hartia/lapajumeista. Sauvakävelyä olen harrastanut jo muutaman vuoden ja siitä olenkin saanut apua jumeihini, mutta ajattelin kokeilla myös liiviä, jolla voi lenkkeillä myös vaativimmissa olosuhteissa (metsäisillä luontopoluilla) ja hölkätä, mitä sauvojen kanssa ei voi.

Tuntien aikana huomaan heti kuinka yläkroppa vetristyy ja ryhti paranee. Käytän myös käsiä enemmän kuin sauvojen kanssa.

Lenkin jälkeen niskoissa ja hartioissa tuntuu väsymystä, liikkuvuutta on tullut lisää ja isoimmat jumit ovat jääneet lenkin varrelle. Seuraavana päivänä tietää kyllä “kauhoneensa” liivin kanssa, mutta olo on vetreä. Ja mieli halajaakin uudelle lenkille.”
Minna, 53v.


”Bongasin niskat kuntoon hölkkä-liivikurssin Facebookista ja ilmoittauduin heti mukaan. Toimistotyö näyttöpäätteellä on vaatinut veronsa ja olen kokeillut niska- ja olkapääkipujen ja jumien hoitoon monenmoista. Kävelylenkit kuuluivat arkeeni jo ennen hölkkä-liivikurssia, mutta halusin kokeilla saisiko liivillä lisää liikettä ylävartaloon.

Jo heti ensimmäisellä kerralla huomasin kuinka liivi todella aktivoi lapojen ja yläselänseutua. Vastus ei tunnu kävellessä raskaalta, mutta pysähtyessä huomasin kuinka lihakset olivat niska-hartiaseudusta lämmenneet ja veri lähtenyt aivan erilailla kiertämään. Olkapääni on ollut todella oikutteleva, mutta yllätyksekseni liivi ei vastuksesta huolimatta kohdistanut yhtään kipeyttävää rasitusta oireilevaan olkapäähäni. Lenkin jälkeen olo oli hyvä, niin kuin ulkoilun jälkeen aina. Ylävartalon lihakset tuntuivat lämmenneiltä, mutta eivät varsinaisesti rasittuneilta. Lenkkiä seuraavana aamuna huomasin kyllä käsissä ja hartioissa mukavaa lihasjomoa; lihakset olivat todella joutuneet hommiin, vaikka lenkillä vastusta ei edes huomaa!

Nyt olen monien kuukausien olkapääkipujen jälkeen päässyt oireiluista lähes kokonaan eroon yhdistämällä säännölliset hölkkä-liivilenkit lihaskuntoharjoitteluun.”
Jenni, 30v.

Tapahtumat

Kokoa oma porukka ja tilaa ohjattu Hölkkä-liivikävely haluamaanne aikaan ja paikkaan

Tutustu uuteen, moderniin vaihtoehtoon perinteisen sauvakävelyn sijaan.

Tilaa ohjattu Hölkkä-liivikävely (45min) omalle 6 – 8 hlö porukalle, niin pääsette yhdessä karistelemaan kiristykset hartiaseudultanne hyvässä seurassa.

Hinta: 12€/hlö

Paikka (Tampere) ja aika: sopimuksen mukaan

Tiedustelut ja varaukset:  puh. 045 1606564 / Tiina Siren  info@holkka.fi


Hölkkä-liivitreenit Pyynikillä fysioterapeutin ohjaamina

Monipuolista terveysliikuntaa hyödyntäen Hölkkä-liiviä ja Pyynikin vaihtelevaa maastoa. Tunnilla edetään kävellen, hölkäten, juosten ja loikkien – ylävartalon lihaskuntoa ja liikkuvuutta tehostaen. Treenit sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tervetuloa liikkumaan!

Paikka: Lähtö Pyynikin näkötornilta

Ajankohta: Maanantaisin, touko-heinäkuussa alkaen 6.5.2019 klo. 17.30-18.30.

Ilmoittautumiset viimeistään treenipäivänä klo 12:00 mennessä.

Hinta (sis alv 24%): 5€/tunti, 10 kerran kortti 45€

Liivin vuokra (sis alv 24%): 5€/kerta. Vuokratessasi liivin, ilmoita oma kokosi S/M tai L/XL.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  puh. 045 1606564 / Tiina Siren  info@holkka.fi

HÖLKKÄ-LIIVISETIT HENKILÖSTÖLAHJAKSI

Aktiivinen lahja, joka motivoi saajaansa ja edistää työhyvinvointia

Hölkkä-liivisetti on mainio lahjaidea aktiiviseen vapaa-ajanviettoon ja niska-hartiaseudun hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Kysy tarjous niin pienille kuin isommillekin tilausmäärille asiakaspalvelustamme: info@holkka.fi

Valikko