Palvelut

TYKY- ja virkistystoiminta

Fysioterapeutin PAKETTI 1 – luento ja Hölkkäliivi-liikuntatuokio

Hyvinvoinnin aakkoset -luento
Elintavoilla on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä sekä sairastumisriskin pienentämisessä. Luennolla (60 min) käydään läpi ravitsemus-, uni- ja liikuntasuosituksia sekä käydään läpi omia muutostarpeita ja mahdollisuuksia. Tarkoituksena on saada aikaan pieniä, mutta pysyviä muutoksia ruoka-, uni- ja liikuntatottumuksiin.

Liikettä ja ryhtiä niska-hartiaseutuun
Onko niska-hartiaseutusi jumissa? Kaipaako ryhtisi tukea? Hölkkä-liivin avulla saadaan monipuolisuutta, vaihtelua ja tehoa kuntoiluun. Tunnin (45 min) aikana saat tietoa ja ohjausta omaehtoiseen niska-hartiaseudun harjoitteluun Hölkkä-liiviä hyödyntäen.

Paketti rakennetaan työyhteisön tarpeiden mukaan.

Pyydä tarjous: Pia Nykänen puh. 040 527 0445
runforfunpianykanen@gmail.com

Fysioterapeutin PAKETTI 2 – liikettä ja liikkuvuutta Hölkkä-liiviä hyödyntäen

Monipuolista ja tehokasta Hölkkä-liiviliikuntaa luonnossa kävellen, hölkäten tai juosten. Tunnilla (60 min) käydään läpi niska-hartiaseudun liikkuvuutta, lihasten aineenvaihduntaa ja elastisuutta lisääviä harjoitteita Hölkkä-liiviä hyödyntäen. Hölkkä-liivin avulla saadaan monipuolisuutta, vaihtelua ja tehoa kuntoiluun.

Pyydä tarjous: Pia Nykänen puh. 040 527 0445
runforfunpianykanen@gmail.com

Paljon kiitoksia erityisesti hyvästä liikuntatuokiosta perjantai-iltapäivänä. Oli oikein onnistunut: täällä toimistolla on jo useammastakin suusta kuultu kehuja, ja myös että tuntui lihaksissa vielä viikonloppunakin!
Jukka Reunavuori, Business Tampere projektipäällikkö
Liikettä ja ryhtiä niska-hartiaseutuun Tyky-paketti

Kurssit ja ryhmäliikunta

RYHTIRYHMÄ (Lempäälässä)

Matalan kynnyksen liikuntaa, jossa edetään pääsääntöisesti ulkona kävellen Hölkkä-liiviä hyödyntäen. Paranna samanaikaisesti ryhtiä, lisää liikkuvuutta ja kehitä lihas- ja aerobista kuntoa!

Peruslenkillä työtä tekee enimmäkseen vain alakroppasi, mutta Hölkkä-liivilenkillä harjoittelu kohdistuu myös ylävartalosi lihaksiin. Ylävartalon lihasten aktivoituessa ylä- ja alavartalosi rytmi tahdistuu ja saumaton liikevirtaus aktivoi myös keskivartalosi lihaksia.

Aika: torstaisin 29.8. – 28.11.2019 klo 18-19

Paikka: Lempäälä, Kaipionmäentie 5 (Ideaparkin vieressä)

Syyskausi hinta: 75€ / jos käytössäsi on oma Hölkkä-liivi, 125€ / jos käytät Liikuntaparkin lainaliiviä

Varaa paikkasi: Liikuntakeskus Parkki, paikkavaraukset

 

Kokemuksia kevään 2019 Niskat kuntoon -kurssilta:

“Tulin kurssille, koska kärsin jo melkein kroonisista niska/hartia/lapajumeista. Sauvakävelyä olen harrastanut jo muutaman vuoden ja siitä olenkin saanut apua jumeihini, mutta ajattelin kokeilla myös liiviä, jolla voi lenkkeillä myös vaativimmissa olosuhteissa (metsäisillä luontopoluilla) ja hölkätä, mitä sauvojen kanssa ei voi.

Tuntien aikana huomaan heti kuinka yläkroppa vetristyy ja ryhti paranee. Käytän myös käsiä enemmän kuin sauvojen kanssa.

Lenkin jälkeen niskoissa ja hartioissa tuntuu väsymystä, liikkuvuutta on tullut lisää ja isoimmat jumit ovat jääneet lenkin varrelle. Seuraavana päivänä tietää kyllä “kauhoneensa” liivin kanssa, mutta olo on vetreä. Ja mieli halajaakin uudelle lenkille.”
Minna, 53v.


”Bongasin niskat kuntoon hölkkä-liivikurssin Facebookista ja ilmoittauduin heti mukaan. Toimistotyö näyttöpäätteellä on vaatinut veronsa ja olen kokeillut niska- ja olkapääkipujen ja jumien hoitoon monenmoista. Kävelylenkit kuuluivat arkeeni jo ennen hölkkä-liivikurssia, mutta halusin kokeilla saisiko liivillä lisää liikettä ylävartaloon.

Jo heti ensimmäisellä kerralla huomasin kuinka liivi todella aktivoi lapojen ja yläselänseutua. Vastus ei tunnu kävellessä raskaalta, mutta pysähtyessä huomasin kuinka lihakset olivat niska-hartiaseudusta lämmenneet ja veri lähtenyt aivan erilailla kiertämään. Olkapääni on ollut todella oikutteleva, mutta yllätyksekseni liivi ei vastuksesta huolimatta kohdistanut yhtään kipeyttävää rasitusta oireilevaan olkapäähäni. Lenkin jälkeen olo oli hyvä, niin kuin ulkoilun jälkeen aina. Ylävartalon lihakset tuntuivat lämmenneiltä, mutta eivät varsinaisesti rasittuneilta. Lenkkiä seuraavana aamuna huomasin kyllä käsissä ja hartioissa mukavaa lihasjomoa; lihakset olivat todella joutuneet hommiin, vaikka lenkillä vastusta ei edes huomaa!

Nyt olen monien kuukausien olkapääkipujen jälkeen päässyt oireiluista lähes kokonaan eroon yhdistämällä säännölliset hölkkä-liivilenkit lihaskuntoharjoitteluun.”
Jenni, 30v.

Hölkkä® Power Walking -kurssi (Helsingissä)

Hölkkä® Power Walking on reipasta Hölkkä-liiveillä tehostettua kuntoliikuntaa. Tällä neljän viikon kurssilla opit oikeat tekniikat sekä tehokävelyyn että tehohölkkään, opit myös eri sykealuilla harjoittelua ja miten hyödynnät ne tehokävelyssä sekä tehohölkässä. Jokaisella tunnilla on oma teemansa ja 60-75 minuutin aikana opit lisää tekniikkaa sekä sen soveltamista erilaisiin maastoihin. Tehokävely ja tehohölkkä kehittävät lihas- ja aerobista kuntoa, liikkuvuuttasi ja saat liikettä koko kehoosi.

Kurssi sopii kaikentasoisille eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa liikuntakokemusta osallistuaksesi kurssille. Kurssille mahtuu enintään 10 henkilöä, joten ole nopea ja ilmoittaudu mukaan!

Ohjaajana toimii liikuntaneuvoja, personal trainer Jasmin Hongell Nzaro

Aika: lauantaisin 14.9. – 5.10.2019 klo 10.00

Paikka: Helsinki, kokoontuminen Eläintarhan urheilukentällä

Kurssin hinta: 100€

Maksutavat: käteis- ja korttimaksu (pankki/luotto), Smartum liikuntaseteli ja -kortti, Eazybreak mobiililiikuntaseteli

Varaa paikkasi:  valmennukset@easytraining.fi

Hölkkä® Power Walking -tunnit (Tampereella)

Hölkkä®Power Walking on reipasta Hölkkä-liiveillä tehostettua kuntoliikuntaa, joka sopii kaikenkuntoisille. Tunneilla opit tehokävelyn perustekniikat ja kuntosi kohentuessa voit edetä askel askeleelta tehokävelijästä jopa hölkkääjäksi! Hölkkä® Power Walking kehittää lihas- ja aerobista kuntoa sekä lisää liikkuvuutta – sen aktivoiva vaikutus kohdistuu koko vartaloosi. Tervetuloa liikkumaan hyvässä seurassa!

Ohjaajana toimii personal trainer Stiina Enqvist

Aika: maanantaisin 16.9. – 25.11.2019 klo 17.30 – 18.30

Paikka: Tampere, kokoontuminen Pyynikin näkötornilla

Hinnat: syyskauden kausimaksu 126€, kertamaksu 14€

Maksutavat: käteinen tai Smartum, Virike, ePassi ja TYKY setelit tai niiden mobiilimaksut

Varaa paikkasi:  stiina.enqvist@gmail.com

Tapahtumat

Yhteistyössä diabetesyhdistyksen kanssa:

Tervetuloa testaamaan Hölkkä-liiviä 

tiistaina 17.9.2019 klo 18 – 19.00

Lähtö: Kirkonharjun koulu, Kangasalantie 1109

Hinta: maksuton diabetesyhdistyksen jäsenille, muille 5 € / hlö

Sitovat ilmoittautumiset diabetesyhdistyksen toimistoon 13.9. mennessä puh. 045 358 2505 tai tsto@tampereendiabetesyhdistys.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä kerro kokosi XS, S, M, L tai XL.

HÖLKKÄ-LIIVISETIT HENKILÖSTÖLAHJAKSI

Aktiivinen lahja, joka motivoi saajaansa ja edistää työhyvinvointia

Hölkkä-liivisetti on mainio lahjaidea aktiiviseen vapaa-ajanviettoon ja niska-hartiaseudun hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Kysy tarjous niin pienille kuin isommillekin tilausmäärille asiakaspalvelustamme: info@holkka.fi

Valikko