Palvelut - Hölkkä Oy

Liikuntohjelmat, koulutukset ja tapahtumat

Hölkkä® Training on treeniliivillä tehtävää harjoitusta. Harjoitusmenetelmät ovat monipuolisia ja inspiroivia, liikkuvuutta, lihasvoimaa ja kestävyyttä kehittäviä harjoitusmenetelmiä, jotka pohjautuvat tutkittuun tietoon ja ammattilaisten kokemukseen.

Ulkona, salissa tai juoksumatolla

Tehokasta, koko kehon lihaksistoa aktivoivaa kävelyharjoitusta, joka parantaa samanaikaisesti ryhtiä, lisää liikkuvuutta ja kehittää lihas- ja aerobista kuntoa.

Helppoa ja turvallista niska-hartiaseudun ja yläselän oireita ennaltaehkäisevää ja hoitavaa harjoitusta, joka pitää ylävartalon lihakset terveinä ja joustavina.

Sykettä nostattavaa kuntoliikuntaa, joka kehittää peruskestävyyttä, parantaa hapenottokykyä ja vahvistaa verenkiertoelimistön toimintaa.

Harjotusta, joka kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa, tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Power-treeni harjoittaa siis useaa fyysisen kunnon osa-aluetta samaan aikaan.

Juoksuharjoittelua monipuolisesti tukevaa kestävyys, voima ja liikkuvuusharjoittelua. Harjoitus aktivoi tehokkaasti ylävartaloa ja käsien liikettä, joka edesauttaa myös juoksutekniikan kehittymistä.

Kokemuksia:

”Tulin kurssille, koska kärsin jo melkein kroonisista niska/hartia/lapajumeista. Sauvakävelyä olen harrastanut jo muutaman vuoden ja siitä olenkin saanut apua jumeihini, mutta ajattelin kokeilla myös liiviä, jolla voi lenkkeillä myös vaativimmissa olosuhteissa (metsäisillä luontopoluilla) ja hölkätä, mitä sauvojen kanssa ei voi.

Tuntien aikana huomaan heti kuinka yläkroppa vetristyy ja ryhti paranee. Käytän myös käsiä enemmän kuin sauvojen kanssa.

Lenkin jälkeen niskoissa ja hartioissa tuntuu väsymystä, liikkuvuutta on tullut lisää ja isoimmat jumit ovat jääneet lenkin varrelle. Seuraavana päivänä tietää kyllä ”kauhoneensa” liivin kanssa, mutta olo on vetreä. Ja mieli halajaakin uudelle lenkille.”
Minna, 53v.


”Bongasin hölkkä-liivikurssin Facebookista ja ilmoittauduin heti mukaan. Toimistotyö näyttöpäätteellä on vaatinut veronsa ja olen kokeillut niska- ja olkapääkipujen ja jumien hoitoon monenmoista. Kävelylenkit kuuluivat arkeeni jo ennen hölkkä-liivikurssia, mutta halusin kokeilla saisiko liivillä lisää liikettä ylävartaloon.

Jo heti ensimmäisellä kerralla huomasin kuinka liivi todella aktivoi lapojen ja yläselänseutua. Vastus ei tunnu kävellessä raskaalta, mutta pysähtyessä huomasin kuinka lihakset olivat niska-hartiaseudusta lämmenneet ja veri lähtenyt aivan erilailla kiertämään. Olkapääni on ollut todella oikutteleva, mutta yllätyksekseni liivi ei vastuksesta huolimatta kohdistanut yhtään kipeyttävää rasitusta oireilevaan olkapäähäni. Lenkin jälkeen olo oli hyvä, niin kuin ulkoilun jälkeen aina. Ylävartalon lihakset tuntuivat lämmenneiltä, mutta eivät varsinaisesti rasittuneilta. Lenkkiä seuraavana aamuna huomasin kyllä käsissä ja hartioissa mukavaa lihasjomoa; lihakset olivat todella joutuneet hommiin, vaikka lenkillä vastusta ei edes huomaa!

Nyt olen monien kuukausien olkapääkipujen jälkeen päässyt oireiluista lähes kokonaan eroon yhdistämällä säännölliset hölkkä-liivilenkit lihaskuntoharjoitteluun.”
Jenni, 30v.

Hölkkä® Training ohjaajakoulutus

Koulutus antaa valmiudet toimia Hölkkä Training -liikuntakonseptin ohjaajana.

Hölkkä Training -liikuntakonseptin harjoitusmenetelmät soveltuvat seuraaviin liikuntamuotoihin:

  • ohjattu ryhmäliikunta ulkona, salissa ja juoksumatolla
  • osaksi juoksukoulua tai vastaavaa treenimuotoa
  • yksilöohjaus (PT/fysioteraputti vs. asiakas)

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti liikunta-alan ammattilaisille, valmentajille, personal trainereille tai fysioterapeuteille.

Suoritetun koulutuksen jälkeen olet auktorisoitu Hölkkä® Training -ohjaaja. Suoritetusta koulutuksesta saat myös pätevyystodistuksen.

Tiedustelut: myynti@holkka.fi

Tapahtumat

Hölkkä-liivitreenit maanantaina 31.8 klo 17.30-19 Pirkkalassa, lähtö Kurikankulman koululta.

Ohjelmassa kestävyys- ja lihaskuntotreeni.

Hinta: 20€/hlö
Ohjaajana: Pia Nykänen
Ilmoittautumiset: Liikuttavan ajanvarausjärjestelmän kautta www.varaaheti.fi/liikuttava

Valikko