Treeniä myös ylävartalolle, eikä vain jaloille

TRENDIKKÄÄSTI TREENILIIVILLÄ

Harjoitus­menetelmät

Tutustu alla oleviin harjoitusmenetelmiin ja valitse juuri itsellesi sopiva harjoitusmuoto.

 

Tehokasta koko kehon lihaksistoa aktivoivaa kävelyharjoitusta.
Lue lisää

Juoksuharjoittelua monipuolisesti tukevaa kestävyys-, voima- ja liikkuvuus­harjoittelua.
Lue lisää

Helppoa ja turvallista niska-hartiaseudun ja yläselän oireita ennalta­ehkäisevää ja hoitavaa harjoitusta.
Lue lisää

Sykettä nostattavaa kestävyyskunto­liikuntaa.
Lue lisää

Lihaskuntoa, kehonhallintaa, tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja kestävyyttä!
Lue lisää

Koulutukset

Hölkkä® Training ohjaajakoulutus

Haluatko palveluvalikoimiisi jotakin uutta ja innostavaa?

Hölkkä Treeniliivi on liikuntaväline, jonka kanssa voi treenata yhdessä tai erikseen, ulkona tai sisätilassa. Hölkkä Trainingissä hyödynnetään kehittämäämme innovatiivista treeniliiviä, joka liikunnan yhteydessä aktivoi ylävartalon lihaksia, parantaen samalla ryhtiä.

KENELLE:

 • ohjattu ryhmäliikunta ulkona, salissa ja juoksumatolla
 • osaksi juoksukoulua tai vastaavaa treenimuotoa
 • yksilöohjaus (PT/fysioteraputti vs. asiakas)
 • TULE-vaivojen ennaltaehkäisyyn, esim. työpaikoille
 • Painon hallintaan

MITÄ:

 • Koulutuskokonaisuus, oikeus Hölkkä Training-konseptin käyttöön ja virallinen sertifikaatti
 • Hölkkä Training-ohjelmien ja liivien hyödyntäminen omassa liiketoiminnassanne
 • Valmis konsepti ja markkinointimateriaali

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti liikunta-alan ammattilaisille, valmentajille, personal trainereille tai fysioterapeuteille.

Tiedustelut: myynti@holkka.fi

Tiimi

Stiina Enqvist

Hei! Minä olen Stiina Enqvist, Personal Trainer, ravintovalmentaja, motivaatiovalmentaja sekä Hölkkä Training -harjoitusmenetelmien ohjaaja.

Juoksu on rakkain harrastukseni, mutta talvisin mukaan tulee myös hiihto. Harjoittelen myös kuntosalilla muutaman kerran viikossa. Muita lajeja otan vaihtelun vuoksi välillä mukaan. Säntillinen ja ohjelman mukainen harjoittelu on se, mistä hyvä olo kumpuaa, mutta välillä käyn myös kisoissakin.

Liikunta ja liikkuminen on aina ollut intohimoni. Ravinto ja hyvinvointi ovat myös aina kiehtoneet minua. Valmentajan työssä pääsen yhdistämään nämä kaikki ja olen iloinen, kun voin auttaa asiakkaitani. Vahvimmillani olen laihduttajien ja elämäntapamuuttujien kanssa.

Valmentajana tavoitteeni on pitää asiat yksinkertaisina ilman turhaa kikkailua ja auttaa ymmärtämään, että kokonaisuus ratkaisee, eivät yksittäiset treenit tai ateriat. Hyvään kuntoon ja sopivaan painoon pääseminen ei vaadi mitään ihmeellistä – laitetaan perusasiat kuntoon ja opetellaan hyvät arkirutiinit, niin siinä se on.

Ravintoasioissa periaatteitani ovat luonnonmukaisuus, yksinkertaisuus ja toimivat rutiinit. Kuurit eivät toimi, eikä kiirettä kannata muutosten kanssa pitää. Ruokailutyyliksi valitaan sellainen, jonka kanssa pystyy elämään koko elämän. Ei siis noudateta mitään kuuria, vaan opetellaan syömään riittävästi itselle sopivalla tavalla ja sellaisia ruokia, joista itse pitää. Pitäähän ruuan olla myös nautinto, eikä pelkkää polttoainetta!

Koulutus

 • Personalt trainer
 • Ravintovalmentaja
 • Motivaatiovalmentaja
 • Henkilöstöjohtaja (KTM)

Pia Nykänen

Hei! Olen Pia Nykänen, fysioterapeutti, personal trainer, ravintovalmentaja, juoksuohjaaja sekä Hölkkä Training -harjoitusmenetelmien ohjaaja.

Liikunta on aina kuulunut elämääni. Nyt, kun lapset ovat aikuisia, on minulla taas enemmän aikaa rakkaalle juoksuharrastukselleni ja lenkkareita kuluukin useampi pari vuodessa. Takana on jo 25 maratonia ja 9 puolikasta. Ultramatkojakin on kertynyt jo neljä ( 55 – 105 km). Valmennuksestani vastaan itse ja juoksemisen lisäksi viikko-ohjelmaani kuuluu monipuolista liikuntaa. Kesällä palauttavana harjoituksena on golf. Ikä on tuonut omat haasteensa harjoitteluun ja etenkin palautumiseen. Iän myötä liikkuvuus- ja venyttelyharjoittelua tarvitaan enemmän ja kovista treeneistä palautuminen vie aikaa.

Valmentajana minun tehtäväni on auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopiva tapa liikkua ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi, oli tavoitteenasi sitten liikunnan aloittaminen tai lisääminen, peruskunnon kasvattaminen, painonpudottaminen tai elämäntapamuutos. Matka voi olla pitkä ja kivikkoinen, mutta antoisa ja palkitseva kohti tavoitettasi. Valmennuksen aluksi lähdemme kirjoittaman sinun tarinaasi liikkujana ja valmennus räätälöidään juuri sinulle sopivaksi ottaen huomioon ikäsi, mahdolliset sairautesi, toiveesi ja tavoitteesi. Asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen ja hyvinvointi ovat minulle tärkeitä.

Haluan auttaa sinua löytämään oman tavan liikkua kannustaen pysyviin muutoksiin, en erilaisiin tai eripituisiin kuureihin. Tulen vaatimaan sinulta sitoutumista ja vastineeksi annan tukeni ja osaamiseni!

Koulutus

 • Fysioterapeutti
 • Personal trainer
 • Ravintovalmentaja
 • Hyvinvointivalmentaja
 • Kuntosalivalmentaja