Motipoppoo – NytKu, ei SitKu

Oletko kyllästynyt istumaan kotona ja tekemään samat päätökset liikkumisesta, paremmasta unesta, ruokavaliorempasta ja positiivisista ajatuksista yhä uudelleen, vain huomataksesi, että ne jälleen unohtuvat ennen pitkää? Tarvitsisitko sellaista omaa kaveriporukkaa, jossa jutella elämän eteen heittämistä kierrepalloista ilman että kukaan tuomitsee, vaan saat osaksesi kannustusta ja tukea? Olisiko lenkille lähteminen helpompaa, jos olisi sovittuna kavereiden kanssa yhteinen kävelylenkki, tai jos tietäisit että toukokuussa pääset mittaamaan kuntosi tilaa iloisen tiimin kanssa yhdessä? Haluaisitko saada monipuolisesti eri ammattilaisten näkemystä ja ohjausta haasteiden selättämiseen, olivat haasteesi sitten liikkumisen, ruokailun, unen tai stressinhallinnan parissa?

Jos huomasit nyökkäileväsi mukana, Motipoppoo voisi olla sinua varten! Hakuaika ryhmään on 18.12. – 7.1.2024. HUOM! Jatkoimme hakuaikaa 20.1. asti. Ryhmä alkaa 22.1.

Mitä Motipoppoo kustantaa?

Motipoppoo on Hölkkä Trainingin pilottiryhmä, jonka avulla pyritään luomaan lämminhenkinen, iloinen, yhteisöllinen ja ennen kaikkea toimiva konsepti parempien valintojen juurruttamiseksi ihan tavallisten ihmisten arkeen. Pilottiryhmänä myös hinta on alhaisempi, kuin mitä se olisi jos ryhmän asiantuntijoiden palveluita ostaisi samalle ajanjaksolle erillisinä palveluina.

Motipoppoon kuukausihinta on 69,90€/kk (sis. alv)  motipoppoon keston ajan, tammikuusta kesäkuuhun (6 kk). Osallistumismaksun voi maksaa halutessaan myös kerralla, hintaan 340€ (sis.alv) näin saat yhden kk ilmaiseksi.

Lisätietoja voi kysyä myynti@holkka.fi

Sisällöistä:

Motipoppoo kokoontuu vuonna 2024, tammikuusta kesäkuulle, alkaen 22.1.2024. Livetapaamiset ovat Tampereen seudulla. Motipoppoo yhdistää hyvänmielen liikkumisen, hyvinvointivalmennuksen ja vertaistuen. Yhteisiin rentoihin ja hauskoihin treeneihin osallistuminen, yhteinen WhatsApp-ryhmä sekä oma suljettu Facebook ryhmä luovat lisää yhteisöllisyyttä, ja tiimin jäsenet voivat oikeasti tutustua toisiinsa, ja parhaassa tapauksessa löytää ystäviä lopuksi ikää. Ammattilaisten tuki, ohjeet ja Kysy valkulta- livet ovat mukana koko matkan ajan. Pikkuhiljaa kunto kasvaa, olo paranee, energiatasot nousevat ja toimintakyky kasvaa, ja samalla nauru pidentää ikää. Motipoppoon tavoite on luoda positiivisia, iloisia, paremmin voivia yksilöitä, ryhmän ja ammattilaisten tuella, pysyvästi. Pyrimme porukalla löytämään jokaisen omaan arkeen sopivia, hyvinvointia tukevia tapoja.

Motipoppoon suurin yhteistyökumppani on Naisten Kymppi, ja ryhmä tähtääkin siihen, että koko poppoo osallistuu naistenkympille yhdessä toukokuussa 2024. Naistenkympin osallistumismaksu, sekä matkat Helsinkiin, sisältyvät Motipoppoon kuukausimaksuun. Lisäksi Motipoppoon taustajoukkoihin on houkuteltu fysioterapeutti, juoksuvalmentaja, personal trainer, ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja, pilates ohjaaja, jooga-, meditaatio- ja läsnäolo-ohjaaja, kauneusalan ammattilainen, valokuvaaja sekä myös yllätysesiintyjä. Osa ammattilaisista vetää jonkin treeneistä, osa on ollut tekemässä ryhmän ohjeistuksia, osa on mukana Facebook ryhmässä jne. Kokonaisuus on kattava ja varmasti löytyy jokaisen haastekohtiin apuja. Lisäksi Hölkkä Traingin Tiina ja myös personal trainerin opinnot suorittanut Annina ovat menossa tiiviisti mukana.

Mukana olevat ammattilaiset esitellään hakuajan aikana omissa julkaisuissaan. Tiinan ja Anninan esittelyn löydät täältä.

Vaikka viemme Motipoppoon Naisten kympille, ei kyseessä ole juoksuvalmennus. Sinun ei tarvitse jaksaa juosta askeltakaan, jotta voit hakea mukaan, emme tähtää siihen, että jokaisesta ryhmäläisestä kuoriutuisi juoksija. Motipoppoo ei myöskään ole laihdutusohjelma, ketään ei punnita eikä kenenkään paino kuulu ryhmässä muille.

Motipoppoo keskittyy hyvinvointiin, liikkumisen ilon löytämiseen, parempiin valintoihin arjessa, ja kokonaisvaltaisesti paremman toimintakyvyn etsimiseen, sekä yhteiseen mukavaan tekemiseen. Motipoppooseen olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet just nyt, ei sitku! Naisten kympille mennään pitämään hauskaa, ja siihen 40v juhlavuoden bileet antavat kyllä hulppeat puitteet!

Motipoppoo tarjoaa siis:

Viikoittaiset ohjatut tapaamiset liikkumisen ja hyvinvointiteemojen parissa Tampereen alueella, alkaen viikolla 4, ja päättyen viikolla 25.

  • mikäli et pääse tapaamiseen, saat koosteen sisällöistä sähköisesti
  • saat Motiliivin lainaksi sellaisissa treeneissä joissa sitä käytetään

Suljetun Facebook ryhmän, jossa tutustua muihin paremmin, kysyä apuja omiin haasteisiin, jakaa omia onnistumisia turvallisesti oman porukan kesken

Asiantuntija-livet Facebookissa säännöllisesti

Oman WhatsApp ryhmän, jossa voi sopia yhteisten tapaamisten lisäksi yhteisistä kävelylenkeistä tai kysellä seuraa muihin menoihin, ja jossa tiedotetaan jos vaikkapa tapaamisiin tulisi jotakin yllättävää lisäystä

Ohjeet itsenäiseen liikkumiseen

Ohjeita ja neuvoja muihin hyvinvoinnin osa-alueisiin

Täsmäapuja haasteisiin

Vertaistukea

Naisten Kympin 2024 osallistumisen matkoineen  (Helsinki)

Paremman toimintakyvyn

Paremman mielen

Sekä toivon mukaan elinikäisiä ystäviä

Kuka pääsee mukaan?

Motipoppooseen valitaan kahdeksan täysi-ikäistä henkilöä vapaamuotoisten hakemusten perusteella.  Motipoppooseen pyrkivän tulee tiedostaa, että ryhmä on pilottiryhmä, mikä tarkoittaa, että Hölkkä Training kerää ryhmän toiminnasta tietoa, palautetta, uusia ideoita sekä markkinointimateriaalia. Pitää siis olla valmis siihen, että saattaa näkyä Hölkän somessa motipoppoon aikana tai jälkeen. Jos on itse aktiivinen somessa, on se hakijalle eduksi. Mitään henkilökohtaisia tai arkaluontoisia asioita ei luonnollisestikaan jaeta, ja jokainen ryhmän osallistuja allekirjoittaa myös salassapitosopimuksen toiminnan tarkoista sisällöistä sekä muiden ryhmäläisten asioista. Pilottiryhmään osallistuminen on myös huomattavasti edullisempaa kuin ryhmän sisällöt yksittäin ostettuna olisivat, koska toimintaa kehitetään ja testataan ryhmän osallistujien avulla.

Vapaamuotoiset hakemukset 18.12. – 20.1. ajalla Motipoppooseen  lähetetään whatsappilla numeroon: 045 160 6564 tai sähköpostilla myynti@holkka.fi

Kerro hakemuksessasi  lyhesti kuka olet, suunnilleen elämäntilanteestasi, haasteistasi sekä siitä miten motivoitunut olet paremman elämänlaadun etsimiseen. Mikäli sinulla on sometilejä, on eduksi linkittää ne hakemukseen. Kerro myös muutamalla sanalla siitä millainen fyysinen kuntosi on nyt, ja millainen toivoisit sen olevan kesäkuussa 2024. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisina. Vain kahdeksan ensimmäiseksi valittua pääsee mukaan. Jos haluat varmistaa osallistumisesi, laita hakemuksesi ajoissa. Valintoja tehdään hakuajan aikana, ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. HUOM! Jos toivot että voisit osallistua ryhmään ystäväsi kanssa, mainitkaa toisenne hakemuksissanne, tai lähettäkää yhteinen hakemus!

Innostunein terveisin, Annina ja Tiina

1 kommentti. Leave new

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed