Motipoppoo syntyi kahden naisen halusta auttaa muita, ja löytää ryhmä samanhenkisiä ihmisiä, jonka kanssa aloittaa muutos, joka ajan myötä muuttaa koko Suomea. Motipoppoo on pilottiryhmä, jonka aikana kerätyn palautteen, kokemusten ja ammattilaisten sekä osallistujien näkemysten kautta kehitetään ja muokataan hyvinvointivalmennus, joka tähtää siihen että se tekee itsestään tarpeettoman. Kun dietti- ja laihiskulttuuri sekä toimialan yritykset tekevät rahaa pääasiassa epäonnistumisilla, ei Hölkkä Trainingin tavoitteena ole rikastua, vaan luoda konsepti, joka toimii siten, ettei osallistujilla ole enää tarvetta vastaavalle palvelulle, vaan hän saa elämäänsä sellaiset taidot ja työkalut, että voi elää mahdollisimman hyvinvoivana ja toimintakykyisenä. Hölkkä Trainingin perimmäinen tavoite on siis tehdä itsestään tarpeeton.

Tiina

Tiina on aivot Hölkkä Trainingin sekä motiliivin taustalla. Hän kehitti tuotteen omiin niska- ja hartiaseudun vaivoihinsa, eikä aluksi ajatellutkaan yrittäjyyttä. Lisää Motiliivin synnystä voit lukea tästä linkistä. Tie ei ole ollut helppo eikä aivan ilman vastoinkäymisiä, mutta vuosi 2024 on Hölkkä Trainingille ja Motiliiville käänteentekevä vuosi. Viime vuoden lopulla solmitut yhteistyöt ovat tuoneet lisää energiaa myös Tiinan elämään.

Tiina nauttii luonnossa liikkumisesta ja ulkoilusta. Hänelle tärkeitä asioita ovat perheen, aikuisten lasten ja puolison, lisäksi nelijalkainen lenkkikaveri Seppo, sekä muiden auttaminen. Tiina on lämmin, helposti lähestyttävä ihminen, jonka suurin toive, ja johtava ajatus koko Hölkkä Trainingin taustalla, on auttaa mahdollisimman montaa ihmistä löytämään terveydelle hyödyllinen liikkuminen ja elämäntavat, ilon kautta. Hän kohtaa kaikki juuri sellaisina kuin he ovat, ilman odotuksia tai ennakkoluuloja. Tiinan motto onkin nytku, ei sitku! Ilon kautta!

Tiina tuntee siis motiliivin ja sen hyödyntämistavat liikunnassa paremmin kuin omat taskunsa. Hän osaa antaa hyviä neuvoja ja ohjeita siihen, miten vaikkapa ihan tavallisesta kävelylenkistä saa enemmän tehoja irti, tai miten sisällyttää arkeen pieniä liikkumisen hetkiä. Tiina on vetänyt motiliiviin liittyen ryhmiä ja auttanut asiakkaita jo usean vuoden ajan.

 

Annina

Annina lähti Hölkkä Trainingin matkaan aluksi ammattikorkeakouluopintojaan edistääkseen. Tiina ja motiliivi olivat kuitenkin niin lyömätön yhdistelmä, että mikä alun perin alkoi opinnäytetyöprosessina, ja motiliivin testikäyttäjänä toimimisena, jatkuu nyt opintojen päätyttyäkin tiiviinä yhteistyönä Motipoppoon sekä muun Hölkkä Trainingin markkinoinnin ja viestinnän parissa.

Annina on tyypillinen entinen jojolaihduttaja, joka on kulkenut pitkän tien kehonkuvan, oman itsensä hyväksymisen ja positiivisen kokemisen kanssa. Annina on elämänsä aikana kokeillut kaikkia mahdollisia ja mahdottomia dieettejä ja kuureja, kunnes lopetti laihduttamisen, näyttääkseen parempaa esimerkkiä lapsilleen, joille ei halunnut siirtää samaa lihavan identiteettiä, jonka itse oli omaksunut. Annina opiskeli personal traineriksi vuonna 2015, ja jo silloin tiesi, ettei halua lisätä laihdutuskulttuuria tai kuuriajattelua, vaan toimia armollisuuden ja hyväksynnän kautta. Huolimatta personal trainer taustasta, vuosista painiseura-aktiivina ja hölkkäharrastuksesta, ei Annina ole ollut elämässään aikuisiällä päivääkään normaalipainoinen. Hän onkin hyvä esimerkki siitä, ettei paino määrittele onnellisuutta, terveyttä tai liikunnallisuutta, eikä laihduttaminen tuo onnea. Nyt Anninalla on käynnissä kunnon- ja toimintakyvyn kohotus- sekä terveyden edistämisprojekti, missä Motipoppooseen osallistuminen on hyvänä apuna.

Annina on vetänyt erilaisia liikuntaryhmiä lapsista senioreihin. Hän osaa heittäytyä, kohtaa yksilöt yksilöinä eikä tuomitse tai arvostele ketään. Anninan mottona on: Elämä ei kohtele kaikkia tasavertaisesti, mutta kaikilla meillä on oikeus elää hyvää elämää mahdollisimman toimintakykyisinä ja terveinä.

 

Kuva: Viima Visuals

 

Hölkän tehotiimi Tiina & Annina siis vahvasti Motipoppoossa mukana. Yhteistyökumppaneiden esittelyjä seuraavaksi!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed