Motiliivillä vetreyttä ja voimaa

Parasta mitä voit tehdä tuulipuvussa

Samassa ajassa suuremmat hyödyt

Motiliivin lihaksia voimistava vaikutus tulee vastinnauhoista, jotka integroivat ylävartalosi osaksi kävely-, hölkkä- ja juoksulenkkeilyä. Ne tuottavat joustavaa vastusta käsiesi liikkeille, mikä aktivoi ylävartalosi lihaksia liikunnan aikana. Vastinnauhojen avulla Motiliivi auttaa sinua kohdistamaan harjoituksen alavartalosta myös ylävartaloon, tehden jokaisesta liikkeestäsi tehokkaamman.

Vastinnauhat on suunniteltu tehostamaan lenkkeilysi vaikutuksia optimaalisella tavalla. Ne on kehitetty siten, että ylävartalosi kuormittuu maltillisesti, mikä mahdollistaa vastinnauhojen käytön pitkilläkin lenkeillä ilman, että tunnet käsissäsi liiallista väsymystä. Tämä varmistaa, että ylävartalosi lihakset saavat jatkuvaa ja tasaista aktivaatiota lenkin aikana, mikä on avainasemassa myös ylävartalon kipu- ja jumitiloja hoidettaessa.

Vastinnauhat tukevat kehosi luonnollista liikettä ja lisäävät lihastyötä juuri oikealla intensiteetillä, jotta voit nauttia kokonaisvaltaisesti lenkkeilystä. Motiliivillä saat liikunnasta paremman hyödyn ja lisää terveydellisiä vaikutuksia, vaikka käyttäisit liikkumiseen aikaa saman verran kuin ennenkin!

  • Kevyt liivi kulkee vaivatta mukana ja sitä on helppo käyttää, missä ikinä liikutkin.
  • Motiliivi on nopea ja kätevä pukea päälle, se istuu mukavasti, jättää kädet vapaiksi eikä häiritse liikunnan aikana.
  • Motiliivi sopii ulkoiluun ja aktiiviseen harrastamiseen ympäri vuoden. Liiviä voi käyttää myös ilman vastinnauhoja, esimerkiksi parantamaan istuma- tai seisomaryhtiä työpaikalla, kotona tai vaikkapa opiskelun aikana.

Tilaa Motiliivi nyt täältä ja saat Lenkittäjän kaupan päälle

Jopa 60%
lisätehoa
ulkoiluun

Lähtötasosta riippumatta.

Lue lisää

Kaikille
käyttäjille
monipuolisesti

Kuntoutujasta aktiiviliikkujaan.

Tutustu

Aloita matka kohti parempaa lihaskuntoa ja ryhdikästä oloa

Motiliivi motivoi, lisää liikunnan tehoa ja lisää merkittävästi terveydellisiä vaikutuksia.

Kauppa

Motiliivistä kerrottua