Käyttäjäkokemuksia

“Työni kautta tiedän, että liikunta ja lihasvoimaharjoittelu on erittäin tärkeässä roolissa erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Oman kokemukseni pohjalta voin suositella Hölkkä-liiviä helppona ja turvallisena keinona tuoda lisätehoa ja ylävartaloa samalla kuormittavaa ja vahvistavaa vastusharjoittelua useimmille kuntoliikkujille mielekkääseen kävely- ja hölkkäharjoitteluun.”

Ulla Peltoniemi
ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

“Vahva suositus tämä Hölkkä-liivi. Monessa urheilulajissa ja liikuntamuodossa olisi hurjasti hyötyä siitä, että löytyisi yläraajojen ja keskivartalon saumaton yhteys, ja tätä kautta yhteys ja rytmi myös alaraajoihin. Hölkkä-liivi auttaa tunnistamaan, löytämään ja yhdistämään nämä kehonosat toisiinsa niin, että liikevirtaus toteutuu paremmin. Suosittelen!”

Tiia Hautala
fysiikkavalmentaja
Tiian videot Hölkkä-liivin käytöstä urheiluvalmennuksessa ›

“Hölkkä-liivistä saan ryhtiä juoksuuni sekä vaihtelua ja monipuolisuutta harjoitteluun. Liivi tukee lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelua. Voin suositella Hölkkä-liiviä osana harjoittelua ja kuntoutusta!”

Pia Nykänen
fysioterapeutti ja hyvinvointivalmentaja
Pian video Hölkkä-liivillä tehtävistä liikkeistä ylä- ja keskivartalon vahvistamiseksi ›

Hölkkä-liivi tukee sopivasti ryhtiä ja vastuskuminauhat oikeasti antavat yllättävän paljon vastusta, ja jo reilu viikossa huomannut käsivoimien lisääntymisen. Tyytyväisenä kesää odotellen, kun vihdoin löysin hyvän tuotteen, jolla saa kävelyn ohessa myös ylävartalon lihakset käyttöön.

Juha Koivunen
pienten lasten isä

Loistava lisä lenkkeilyyn. Aivan eri tavalla on yläkroppa töissä ja tuo mukavaa haastetta lenkille. Helposti irrotettavat magneetit tuovat halutessa myös hyvää vaihtelua. Voi siis välillä napata vastukset irti ja antaa käsien liitää vapaina. Suosittelen erittäin lämpimästi.

Salla Rinne
hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden tuottaja

Hölkkä-liivi antaa tukea ja ryhtiä juoksuun. Testasin sitä kuukauden ajan ja juoksen n.50km/viikossa maratontreenejä. Kun kilometrejä on takana, ryhti alkaa helposti painua etukumaraan, mutta liivi korjaa asentoa juuri hyvin ja aika luonnollisesti. Se ei purista, hierrä tms., vaan istuu mukavasti. Aion käyttää sitä jatkossakin aktiivisena ryhdin parantajana ja muutenkin ylävartaloa aktivoimassa. Suosittelen!

Martta Rajalahti
Tampereen Maratonklubi

Huipputuote, tukee hyvin yläselkää ja tuo ryhtiä. Kädetkin joutuu töihin ja samalla vauhti kasvaa. Ei vaan voi mennä hiljaa… Suosittelen!

Tuija Vehmaa

Olen käyttänyt Hölkkä-liiviä olkapääleikkauksen kuntoutuksessa ja todennut sen erittäin toimivaksi. Minulta on sauvakävely kielletty sen aiheuttaman iskun takia, mutta Hölkkä-liivin avulla vastus tulee olkavarren lihaksille kivan pehmeästi. Suosittelen liiviä lämpimästi kuntoutuksen avuksi.

Ruut
olkapääleikkauksesta kuntoutuva

Olen saanut Hölkkä-liivin avulla motivaatiota ulkoiluun, kun en ole koskaan oikein ollut innostunut sauvakävelystä. Niska ja hartiani ovat pysyneet ihanan vetreinä ja olen saanut hyvin painoakin pudotettua.

Ulla Hakala
Eläkeläinen