Motiliivillä
vauhtia ja lisätehoa
liikuntaan

MAASTOSSA ● PORTAISSA ● JUOKSUMATOLLA ● KOTONA

Kaikille käyttäjille, monipuolisiin käyttötarkoituksiin

Motiliivi on henkilökohtainen personal trainerisi, joka motivoi lähtemään lenkille, ohjaa oikeaan asentoon ja houkuttelee liikkumaan lujempaa!

  • kaikentasoisille liikkujille – aloittelevista kuntoilijoista tottuneisiin treenaajiin
  • kävely-, hölkkä- ja juoksulenkeille lisätehostajaksi ja ylävartalon vahvistamiseen
  • ratsastajille istunnan, ryhdin ja tasapainon parantamiseen
  • niska- ja hartiajumien helpottamiseen
  • porras- ja mäkitreenin tehostamiseen
  • koiranulkoilutuksen liikunnalliseen tehostamiseen
  • painontarkkailijoille: käsien ja jalkojen tehokas yhteisliike lenkillä lisää energiankulutusta

”Hölkkä Motiliivillä löydät käsien ja koko ylävartalon liikkeen yhteyden ja merkityksen alavartalosi liikkeisiin.” – Tiia Hautala, fysiikkavalmentaja.

Motiliiviä voidaan käyttää myös urheiluvalmennuksessa. Siitä voi olla hyötyä etenkin niille urheilijoille, joiden urheilulajeissa tulee nopeita suunnanmuutoksia, kuten esim. jalka- tai pesäpallossa. Motiliivin käyttöä urheiluvalmennuksessa (YouTube videon kesto 21 sek)

Tilaa Motiliivi

Kuntoilija – lisää vauhtia kävelyyn ja juoksuun

Monelle lenkkeilijälle on tyypillistä hartioiden jännittäminen ja käsien vähäinen käyttö lenkin aikana.

Motiliivillä löydät helposti optimaalisen asennon kuntoillessa ja  saat harjoittelun kohdistumaan alavartalon lisäksi myös ylävartalosi lihaksiin. Kun ylä- ja alavartalosi rytmi tahdistuu aktivoituvat myös keskivartalosi lihakset. Saat lisää tehoa liikkumiseen, syketasosi nousee ja energiankulutus kasvaa. Motiliivi tukee myös selkäsi luonnollista asentoa ja ryhtiä, jolloin hengityslihaksisto pääsee toimimaan vapaammin.

Pääte- / toimistotyöntekijä – eroon niska- ja hartiajumeista

Motiliivillä saat avun niska-hartiaseudun kireystilojen helpottamiseen. Motiliiviä käyttämällä lihastyö lisääntyy niska-hartaiseudulla ja lihasten verenkierto ja hapensaanti paranee, jolloin kireystilat alkavat helpottaa. Hyvinvointisi paranee, kun ryhtisi ja ylävartalosi voimistuu.

Motiliivi on helppo ja turvallinen keino pitää ylävartalo liikkuvana ja hyvinvoivana. Motiliivi on myös hyvä vaihtoehto sauvakävelijöille, joille sauvan isku maahan aiheuttaa kipua käsien niveliin tai niska-hartiaseudulle. Motiliivin vastinnauhat joustavat ja myötäilevät käden luonnollista liikettä, eikä liikunnan aikana tulee ylävartaloon kohdistuvia tärähdyksiä.

Tilaa Motiliivi