Treeniliivillä
vauhtia ja lisätehoa
liikuntaan

MAASTOSSA ● PORTAISSA ● JUOKSUMATOLLA ● KOTONA

Kaikille käyttäjille, monipuolisiin käyttötarkoituksiin

Treeniliivi lisää käsien ja koko ylävartalon lihasaktiivisuutta, ja siitä saat myös jalkoihisi potkua. Treeniliivi sopii

  • kaikentasoisille liikkujille – aloittelevista kuntoilijoista tottuneisiin treenaajiin
  • kävely-, hölkkä- ja juoksulenkeille lisätehostajaksi ja ylävartalon vahvistamiseen
  • ratsastajille istunnan, ryhdin ja tasapainon parantamiseen
  • niska- ja hartiajumien helpottamiseen
  • porras- ja mäkitreenin tehostamiseen
  • koiranulkoilutuksen liikunnalliseen tehostamiseen
  • painontarkkailijoille: käsien ja jalkojen tehokas yhteisliike lenkillä lisää energiankulutusta

”Hölkkä treeniliivillä löydät käsien ja koko ylävartalon liikkeen yhteyden ja merkityksen alavartalosi liikkeisiin.” – Tiia Hautala, fysiikkavalmentaja.

Treeniliiviä voidaan käyttää myös urheiluvalmennuksessa. Siitä voi olla hyötyä etenkin niille urheilijoille, joiden urheilulajeissa tulee nopeita suunnanmuutoksia, kuten esim. jalka- tai pesäpallossa. Treeniliivin käyttöä urheiluvalmennuksessa (videon kesto 32 sek)

Tilaa Hölkkä treeniliivi

Lisää vauhtia kävelyyn ja juoksuun

Monelle lenkkeilijälle on tyypillistä hartioiden jännittäminen ja käsien vähäinen käyttö lenkin aikana.

Treeniliivillä harjoittelu kohdistuu alavartalon lisäksi myös ylävartalosi lihaksiin. Kun ylä- ja alavartalosi rytmi tahdistuu aktivoituvat myös keskivartalosi lihakset. Näin saat lisää ”vääntöä” liikkumiseen, syketasosi nousee ja energiankulutus kasvaa. Treeniliivi tukee myös selkäsi luonnollista asentoa ja ryhtiä, jolloin hengityslihaksisto pääsee toimimaan vapaammin.

Eroon niska- ja hartiajumeista

Treeniliivi tuo tehokasta apua niska-hartiaseudun kireyden helpottamiseen. Treeniliiviä käyttämällä lihastyö lisääntyy niska-hartaiseudulla ja lihasten verenkierto ja hapensaanti paranee, jolloin kireystilat alkavat helpottaa.

Treeniliivi on tutkitusti helppo ja turvallinen keino pitää ylävartalo liikkuvana ja hyvinvoivana. Treeniliivi on myös hyvä vaihtoehto sauvakävelijöille, joille sauvan isku maahan aiheuttaa kipua käsien niveliin tai niska-hartiaseudulle. Treeniliivin vastuskuminauhat joustavat ja myötäilevät käden luonnollista liikettä, eikä liikunnan aikana tulee ylävartaloon kohdistuvia tärähdyksiä.

Tilaa Hölkkä treeniliivi