Treeniliivillä tehokasta
ylä- ja keskivartalon
treeniä

KÄVEYYN ● HÖLKKÄÄN ● JUOKSUUN ● KUNTOUTUKSEEN

Lyhyemmässä harjoitusajassa pitkän treenin hyödyt

Treeniliivin lihaksia voimistava vaikutus tulee vastuskuminauhoista, jotka antavat joustavan vastuksen käsien liikkeille kävellessä ja juostessa. Treeniliivi lisää lihastyötä automaattisesti koko ylävartaloon ja tehostaa energiankulutusta. Erityisesti keskivartalon lihakset aktivoituvat tehokkaimmin. Siksi treeniliivin käyttö yhdistettynä säännölliseen kuntoliikuntaan kuten kävelyyn, voi vähentää tehokkaasti vatsanseudun rasvaa. Jos siis mietit, miten saada pienempi vyötärö, niin Hölkkä treeniliivillä se on mahdollista. Treeniliivillä saat liikunnasta paremman hyödyn ja lisää terveydellisiä vaikutuksia, vaikka käyttäisit liikkumiseen aikaa saman verran kuin ennenkin.

Kevyt liivi kulkee vaivatta mukana ja sitä on helppo käyttää, missä ikinä liikutkin. Katso lyhyt esittely Treeniliivistä alla olevalta videolta, kesto 58sek:

Miten Treeniliiviä käytetään?

Treeniliivi koostuu ryhtiä tukevasta liivistä, kyynärpannoista ja vastuskuminauhoista. Treeniliivi on nopea ja kätevä pukea päälle, se istuu mukavasti, jättää kädet vapaiksi eikä häiritse liikunnan aikana.

Treeniliivi sopii ulkoiluun ja aktiiviseen harrastamiseen ympäri vuoden. Treeniliiviä voi käyttää myös ilman vastusominaisuutta, esimerkiksi parantamaan istuma- tai seisomaryhtiä työpaikalla, kotona tai vaikkapa opiskelun aikana.

Fysioterapeutti vastaa Treeniliivistä kysyttyihin kysymyksiin, katso videot:

Kauppaan