Hölkkä-treeniliivi

Lisää tehoa
harjoitteluun ja
kuntoutukseen

Paranna lihaskuntoa, liikkuvuutta ja ryhtiä.

Hölkkä Treeniliivi lisää liikettä koko vartaloon

Suomessa suunniteltu ja valmistettu Hölkkä Treeniliivi koostuu ryhtiä tukevasta liivistä, kyynärpannoista ja vastuskuminauhoista. Se on helppo pukea päälle eikä se häiritse liikunnan aikana. Vartalonmukaisen mallinsa ansiosta se on luonteva osa muuta lenkkeilyvaatetusta.

Treeniliivin lihaksia voimistava vaikutus tulee vastuskuminauhoista, jotka antavat joustavan vastuksen käsiesi liikkeille liikunnan aikana. Se lisää lihastyötä koko kroppaan. Hölkkä Treeniliivi parantaa liikunnan tehoa ja lisää merkittävästi terveydellisiä vaikutuksia. Saat liikunnasta paremman hyödyn, vaikka käyttäisit treeniin aikaa saman verran kuin ennenkin.

Kevyt liivi on myös helppo ottaa matkoille mukaan. Katso lyhyt esittely Treeniliivistä alla olevalta videolta:

Miten Hölkkä Treeniliiviä käytetään

Hölkkä Treeniliivi on nopea ja kätevä pukea päälle. Se istuu mukavasti, jättää kädet vapaiksi eikä häiritse liikunnan aikana. Kerran oikeisiin mittoihin säädetty liivi on jatkossakin käyttövalmis kaikille lenkeille.

Treeniliivi sopii ulkoiluun ja aktiiviseen harrastamiseen ympäri vuoden. Treeniliiviä voi käyttää myös ilman vastusominaisuutta, jos haluat esimerkiksi parantaa istuma- tai seisomaryhtiä työpaikalla, kotona tai vaikkapa opiskelun aikana.

Vastauksia Hölkkä Treeniliivistä kysyttyihin kysymyksiin, katso videot:

Osta Hölkkä treeniliivi täältä
Osallistu ohjatuille ulkoliikuntatunneillemme

Valikko