Hölkkä-liivi vahvistaa ylävartalosi lihaskuntoa ja liikkuvuutta ja vähentää niskasi kuormitusta ja kireystiloja.

Hölkkä-liivi koostuu ryhtiä tukevasta liivistä, sekä kyynärpannoista ja vastuskuminauhoista, jotka antavat elastisen vastuksen käsiesi liikkeille kävellessä tai juostessa. Liiviä voit käyttää ryhtiliivinä arjessa tai tehostamaan lenkkejä. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Asiantuntijat suosittelevat.

KUNTOILIJA

Tiesitkö, että monelle lenkkeilijälle on tyypillistä hartioiden jännittäminen ja käsien vähäinen käyttö? Kaipaako ryhtisi tukea ja ylävartalosi lisää liikettä?

Peruslenkillä työtä tekee enimmäkseen vain alakroppasi, mutta Hölkkä-liivilenkillä harjoittelu kohdistuu myös ylävartalosi lihaksiin. Ylävartalon lihasten aktivoituessa ylä- ja alavartalosi rytmi tahdistuu ja saumaton liikevirtaus aktivoi myös keskivartalosi lihaksia.

Liivi antaa tukea ryhtiisi ja ohjaa kätesi mukaan tehokkaaseen liikkeeseen. Asentosi pysyy hyvänä koko lenkin ajan ja käsien liike vauhdittaa menoasi – et vain voi mennä hiljaa!

PÄÄTE- / TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ

Ovatko hartiasi jumissa? Aiheuttaako niskasi kireys väsymystä, päänsärkyä ja liikunnan välttelyä?

Niska-hartiaseudun kireystilat ovat yleisiä ja vaivaavat yli kolmasosaa työikäisistä ihmisistä. Akuuttiin niskakipuun hoitosuositus on aktiivisuus.

Käyttämällä Hölkkä-liiviä lenkkeillessäsi, niska- ja hartiaseutusi lihakset sekä keskivartalosi syvät lihakset aktivoituvat. Tällöin verenkierto ja aineenvaihdunta lihaksissa lisääntyy ja kireystilat alkavat avautumaan. Liivi tukee selkäsi luonnollista asentoa ja ryhtiä, jolloin hengityslihaksistosi pääsee toimimaan vapaammin. Liiviä voit käyttää myös ilman vastusominaisuutta esimerkiksi parantamaan istuma- tai seisomaryhtiä työpaikallasi, kotonasi tai vaikkapa opiskellessasi.

PUKEMISOHJE

Oikein säädetty liivi on käyttövalmis kaikille lenkeille. Katso ohjevideo

HÖLKKÄ TREENIVIDEOT

Saat tehtyä koko kropan treenin Hölkkä-liivin avulla: Katso fysioterapeutti Pian treenivinkit

LIHAKSET JOTKA AKTIVOITUVAT HÖLKKÄ-LIIVIÄ KÄYTETTÄESSÄ

Valikko