Hölkkä-liivi vahvistaa ylävartalosi lihaskuntoa ja liikkuvuutta ja vähentää niskasi kuormitusta ja kireystiloja.

Hölkkä-liivi koostuu ryhtiä tukevasta liivistä, sekä kyynärpannoista ja vastuskuminauhoista, jotka antavat elastisen vastuksen käsiesi liikkeille kävellessä tai juostessa. Liiviä voit käyttää ryhtiliivinä arjessa tai tehostamaan lenkkejä. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Asiantuntijat suosittelevat.

KUNTOILIJA

Tiesitkö, että monelle lenkkeilijälle on tyypillistä hartioiden jännittäminen ja käsien vähäinen käyttö? Kaipaako ryhtisi tukea ja ylävartalosi lisää liikettä?

Peruslenkillä työtä tekee enimmäkseen vain alakroppasi, mutta Hölkkä-liivilenkillä harjoittelu kohdistuu myös ylävartalosi lihaksiin. Ylävartalon lihasten aktivoituessa ylä- ja alavartalosi rytmi tahdistuu ja saumaton liikevirtaus aktivoi myös keskivartalosi lihaksia.

Liivi antaa tukea ryhtiisi ja ohjaa kätesi mukaan tehokkaaseen liikkeeseen. Asentosi pysyy hyvänä koko lenkin ajan ja käsien liike vauhdittaa menoasi – et vain voi mennä hiljaa!

PÄÄTE- / TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ

Ovatko hartiasi jumissa? Aiheuttaako niskasi kireys väsymystä, päänsärkyä ja liikunnan välttelyä?

Niska-hartiaseudun kireystilat ovat yleisiä ja vaivaavat yli kolmasosaa työikäisistä ihmisistä. Akuuttiin niskakipuun hoitosuositus on aktiivisuus.

Käyttämällä Hölkkä-liiviä lenkkeillessäsi, niska- ja hartiaseutusi lihakset sekä keskivartalosi syvät lihakset aktivoituvat. Tällöin verenkierto ja aineenvaihdunta lihaksissa lisääntyy ja kireystilat alkavat avautumaan. Liivi tukee selkäsi luonnollista asentoa ja ryhtiä, jolloin hengityslihaksistosi pääsee toimimaan vapaammin. Liiviä voit käyttää myös ilman vastusominaisuutta esimerkiksi parantamaan istuma- tai seisomaryhtiä työpaikallasi, kotonasi tai vaikkapa opiskellessasi.

PUKEMISOHJE

Oikein säädetty liivi on käyttövalmis kaikille lenkeille. Katso ohjevideo

HÖLKKÄ TREENIVIDEOT

Fysioterapeutin vinkit, joilla voit tehdä harjoituksestasi monipuolisemman koko kropan treenin: fysioterapeutti Pian treenivinkit

Hölkkä Power Walking esittelyvideo: osa 1

Hölkkä Power Walking esittelyvideo: osa 2

Hölkkä Power Walking esittelyvideo: osa 3

LIHAKSET JOTKA AKTIVOITUVAT HÖLKKÄ-LIIVIÄ KÄYTETTÄESSÄ

Hölkkä Power Walking -ohjaajakoulutus

Haluatko sinäkin Hölkkä Power Walking -ohjaajaksi?

Hölkkä® Power Walking on liikunta- ja terveysalan asiantuntijan kehittämä, laadukas treenikonsepti. Hölkkä® Power Walking perustuu toiminnalliseen ja intervallimuotoiseen harjoitteluun hölkkäliiviä hyödyntäen ja se sopii todella hyvin ryhmäliikuntaan ja yksilölliseen harjoitteluun.

Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet toimia Hölkkä® Power Walking -treenikonseptin ohjaajana.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti sinulle, joka jo toimit alalla ohjaajana, valmentajana, PT:nä, fysioterapeuttina tai vaikkapa opettajana koulussa. Mukaan ovat kuitenkin tervetulleita myös kaikki, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan alalla tulevaisuudessa.

Koulutus muodostuu teoriasta sekä käytännön osasta, joilla käydään läpi mm. Hölkkä-liivin käyttöä sekä ohjaajan roolia. Käsittelemme Hölkkä® Power Walking harjoittelua niin ryhmäliikuntakonseptina, kuin yksilövalmennuksen apunakin.

Käymme läpi muun muassa Hölkkä® Power Walking harjoittelun soveltamista erilaisille kohderyhmille ja yksilöille, vastuskuminauhojen oikeaa ja tehokasta käyttöä, treenin ja ryhmäliikuntatunnin suunnittelua, treenin intensiteetin säätelyä, sekä kommunikointia treenin aikana. Jokainen saa myös mukaansa valmiin Hölkkä® Power Walking kurssiohjelman, johon yhdessä koulutuksen aikana perehdymme.

Koulutus kestää 3 tuntia.

Suoritetun koulutuksen jälkeen olet auktorisoitu Hölkkä® Power Walking ohjaaja. Suoritetusta koulutuksesta saat myös pätevyystodistuksen.

Hinta: 179,00 euroa (sis. alv 24%). Hintaan sisältyy ohjaajalle oma hölkkäliivi.

Aika ja paikka: 5.10.2019 klo 12 – 15.00, Tampere

Ilmoittaudu mukaan: valmennukset@easytraining.fi

Valikko