Fysio Training by Hölkkä

Motiliivillä kivut ja jumit kuriin

Niska-hartiakivut on yleinen ongelma, joka vaivaa monia meistä. Usein kipujen taustalla on heikot ylävartalon lihakset ja lihaskireydet. Jokainen, jolla kipuja on tietää, kuinka kokonaisvaltaisesti ne vaikuttavat fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiimme. Niskan ollessa kipeä tulisi lähteä liikkeelle ja lisätä siten verenkiertoa ja hapensaantia kyseisellä kipualueella.

Liikettä ja lihastyötä pehmeästi ja joustavasti

Säännöllinen lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelu ovat avainasemassa niska-hartiaseudun terveyden ylläpitämisessä. Motiliivillä harjoittelu on miellyttävää ja turvallista. Joustavien vastuskuminauhojen ansiosta siitä ei aiheudu kipua niska-hartiaseudulle tai käsien niveliin. Liiviä käyttämällä ylävartalosi lihastyö lisääntyy automaattisesti, jolloin lihasten verenkierto ja hapensaanti paranevat ja kireystilat alkavat helpottaa. Säännöllisellä harjoittelulla voit varautua heittämään lopullisesti hyvästit kivuille ja kiristelyille jo muutamassa viikossa!

Fysio-harjoittelussa alkuun päästäksesi katso oheinen video, jolla fysioterapeutti Pia Nykänen näyttää helpon ja tehokkaan Fysio-treenin treeniliiviä hyödyntäen. Tämän 30min treenin voit tehdä vaikka joka päivä lähtemällä ulos kävelylle tai kotona sisätiloissa.

Voit käyttää motiliiviä myös kuntoutumisen apuvälineenä esim. tapaturman tai leikkauksen jälkeen. Keskustele näissä tilanteissa aina ennen käytön aloittamista sinua hoitavan lääkärin tai fysioterapeutin kanssa.

Tilaa Motiliivi

Matka kohti kivutonta niska-hartiaseutua ja parempaa hyvinvointia

Tiina Pettersson otti treeniliivihaasteen vastaan ja aloitti matkansa kohti parempaa hyvinvointia, kuntoa sekä kivutonta niska- ja hartiaseutua. Tiina onnistui saavuttamaan upean tuloksen! Hän osoitti itselleen ja muille, että on motivoitunut saavuttamaan tavoitteensa, eikä antanut periksi. 

Matkan vaiheista voit lukea lisää Tiinan kirjoittamassa Ihanan Inkerin blogissa.

”Kahdeksan viikkoa, silkkaa iloa ja melkein kuusi kiloa. Senttejä suli vyötäröltä ja lanteilta yhteensä 25 eli yksi neljäsosa metristä. Ryhti parani ja niskajumit helpotti. Krooninen kipujomotus on poissa. Pärjään ilman särkylääkkeitä!” – Tiina Pettersson

Haluaisitko sinä ottaa treeniliivihaasteen vastaan? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää: info(at)holkka.fi

Kävelystä teho­­kävelyksi

Ylävartalo jäykkänä köpöttely on yleinen ongelma, joka kuormittaa niveliä ja aiheuttaa selkäkipuja. Motiliivi aktivoi tehokkaasti keskivartalon lihaksia tehostaen kävelyä.

Tutustu ja opi lisää

Walking Training by Hölkkä

Juokseminen on nyt koko vartalon harjoitus­­muoto

Motiliivin avulla juokseminen muuttuu koko koko kehon harjoitusmuodoksi. Aktiivisessa juoksussa koko vartalo työskentelee ja jokainen käden heilahdus lähtee vartalon keskilinjasta. Motiliivi tehostaa rytmiä ja aktivoi koko vartalon lihaksistoa.

Tutustu ja opi lisää

Running Training by Hölkkä

Harjoita useaa fyysisen kunnon osa-aluetta

Power-treenin avulla pystyt kehittämään lihaskuntoa, kehonhallintaa, tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja kestävyyttä.

Tutustu ja opi lisää

Power Training by Hölkkä

Nosta sykkeesi ja kehitä kuntoa

Cardio on kuntoliikuntamuoto, joka kehittää peruskestävyyttä, parantaa hapenottokykyä ja vahvistaa verenkiertoelimistön toimintaa.

Tutustu ja opi lisää

Cardio Training by Hölkkä