Fysio Training by Hölkkä

Treeniliivillä kivut ja jumit kuriin

Niska-hartiakivut on yleinen ongelma, joka vaivaa monia meistä. Usein kipujen taustalla on heikot ylävartalon lihakset ja lihaskireydet. Niskan ollessa kipeä tulisi lähteä liikkeelle ja lisätä siten verenkiertoa ja hapensaantia kyseisellä kipualueella. Treeniliiviä käyttämällä niska-hartaiseudulla lihastyö lisääntyy ja lihasten verenkierto ja hapensaanti paranee, jolloin kireystilat alkavat helpottaa. Treeniliivi aktivoi tehokkaasti myös keskivartalon lihaksia ja vahvistaa täten hyvän ja ryhdikkään asennon kannattelua.

Tilaa Treeniliivi

Kävelystä teho­­kävelyksi

Ylävartalo jäykkänä köpöttely on yleinen ongelma kuormittaen niveliä ja aiheuttaen selkäkipuja. Treeniliivi aktivoi tehokkaasti keskivartalon lihaksia tehostaen kävelyä.

Tutustu ja opi lisää

Walking Training by Hölkkä

Juokseminen on nyt koko vartalon harjoitus­­muoto

Treeniliivin avulla juokseminen muuttuu koko koko kehon harjoitusmuodoksi. Aktiivisessa juoksussa koko vartalo työskentelee ja jokainen käden heilahdus lähtee vartalon keskilinjasta. Treeniliivi tehostaa rytmiä ja aktivoi koko vartalon lihaksistoa.

Tutustu ja opi lisää

Running Training by Hölkkä

Harjoita useaa fyysisen kunnon osa-aluetta

Power-treenin avulla pystyt kehittämään lihaskuntoa, kehonhallintaa, tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja kestävyyttä.

Tutustu ja opi lisää

Power Training by Hölkkä

Nosta sykkeesi ja kehitä kuntoa

Cardio on kuntoliikuntamuoto, joka kehittää peruskestävyyttä, parantaa hapenottokykyä ja vahvistaa verenkiertoelimistön toimintaa.

Tutustu ja opi lisää

Cardio Training by Hölkkä
Valikko